Antena Meniu Search
x

Video Nepoata lui Osama bin Laden, protest cu mesajul ”Trump a câștigat” la summitul Biden-Putin

Nepoata lui Osama bin Laden a protestat miercuri, la summitul Biden-Putin, cu un steag pe care scria ”Trump won” (”Trump a câştigat”), potrivit site-ului The Hill. Miercuri a fost publicat pe Twitter un video în care Noor bin Laden se afla, la Geneva, într-o barcă împreună cu alte persoane, ţinând un steag inscripţionat cu “Trump Won”.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 17.06.2021, 10:00

Noor bin Laden, într-o barcă ține un steag cu mesajul ”Trump a câștigat”
Nepoata lui Osama bin Laden, protest cu mesajul ”Trump a câștigat” la summitul Biden-Putin - captura Twitter

Noor bin Laden susţine afirmaţia nefondată că fostul preşedinte american Trump a câştigat alegerile din 2020. Noor bin Laden, o susţinătoare a lui Trump, a protestat la Geneva în ultimele zile, poliţia elveţiană avertizând că o va aresta pentru gesturile sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea a acordat ulterior un interviu pentru InfoWars, în care s-a întrebat dacă Elveţia este o ţară liberă, adăugând că, atunci când vicepreşedinta Harris a vizitat Guatemala săptămâna trecută, oamenii au putut să protesteze fără probleme.

Protestul din Geneva a avut loc în timp ce preşedintele american Joe Biden şi preşedintele rus Vladimir Putin s-au aflat la Geneva pentru un summit crucial, legat de tensiunile dintre ţările lor.

Pe acelaşi subiect

Discuția Biden-Putin, centrată pe drepturile omului

Preşedintele american Joe Biden a anunțat, miercuri, la finalul summitului de la Geneva, că la discuțiile cu Vladimir Putin a pus accentul asupra drepturilor omului, inclusiv asupra situaţiei a doi deţinuţi americani în Rusia, ”închişi pe nedrept” în opinia sa. Totodată, Biden a subliniat că va continua să-şi exprime îngrijorarea faţă de cazuri ca cel al liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi.

El dă asigurări că va continua să-şi exprime îngrijoarea cu privire la probleme privind ”drepturi fundamentale ale omului, pentru că asta suntem”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Nepoata lui Osama bin Laden, protest cu mesajul ”Trump a câștigat” la summitul Biden-Putin