Antena Meniu Search
x

Video Nici administrația și nici armata nu scapă de furia lui Vladimir Putin. De ce s-a răstit "țarul" de la Kremlin la un vicepremier

Criză de nervi la Kremlin. Vladimir Putin l-a umilit public pe unul dintre vicepremierii săi, care nu a venit cu mai multe contracte pentru avoane civile şi militare. Nici şefii armatei nu scapă de furia lui. Comandantul trupelor din Ucraina, supranumit generalul Armageddon, a fost destituit în ziua în care Ucriana anunţa că a ucis 100 de mercenari ruşi dintr-un foc.  

de Redactia Observator

la 12.01.2023, 21:29

Vezi și

La aproape un an de la începerea invaziei din Ucraina, balanţa dintre victoriile şi eşecurile Rusiei înclină spre eşec. Armata Moscovei întâmpină cele mai mari probleme chiar în Soledar, oraşul pe care generalii lui Putin spuneau cu o zi în urmă că au reuşit să îl cucerească. 

În ultimele 24 de ore ruşii au suferit pierderi considerabile pe frontul din Ucraina

Şirul de înfrângeri nu este întrerupt de nicio victorie semnificativă, iar liderii ruşi regândesc strategia. Ministrul rus al Apărării a numit un nou comandant, Valeri Gherasimov, pentru așa-numita "operațiune militară specială" din Ucraina. Gherasimov vine în locul celui supranumit generalul Armaghedon, pe care Putin îl numise la comandă în octombrie. 

Vadim Pristaiko, ambasador Ucraina în UK: Dacă Putin îşi trimite cel mai bun strategist să comande trupele de la sol, înseamnă că este disperat. 

Pe acelaşi subiect

La Moscova, disperarea lui Putin se transformă în furie. Ţarul de la Kremlin l-a umilit în public pe un vicepremier în timpul şedinţei de guvern ţinută prin videoconferință. 

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei: Hai să terminăm acum această întâlnire. De ce să ne amăgim unii pe alții? 

Vicepremier umilit de Vladimir Putin, în timpul unei ședințe de guvern

Denis Valentinovici Manturov trebuia să aducă mai multe contracte în valoare de peste două miliarde şi jumătate de dolari cu linia aeriană de stat Aeroflot. Vicepremierul nu a putut să îi arate, însă, documentele lui Putin şi i-a provocat o criză de nervi. 

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei: Denis Valentinovici, ai totul pregătit, dar fără contracte. De ce faci pe prostul? Când vor fi contractele gata? Asta întreb. Directorii întreprinderii îmi spun că nu există contracte şi tu susţii că totul este gata. 

Schimbările din administraţia rusă sunt dublate de schimbări importante şi în porturile militare de la Marea Neagră. O desfăşurare de forţe de amploare a început încă de dimineaţă. Ucrainenii monitorizează în prezent o navă de război amfibie şi trei submarine ruseşti care au părăsit baza din Novorossiisk. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Nici administrația și nici armata nu scapă de furia lui Vladimir Putin. De ce s-a răstit "țarul" de la Kremlin la un vicepremier