Antena Meniu Search
x

Video Noi probleme pentru Boeing 737 Max. Livrările a 50 de aeronave vor întârzia: ce defecțiuni au fost descoperite

Livrările a 50 de avioane Boeing 737 Max vor întârzia după ce s-au găsit mai multe defecţiuni. Un furnizor a descoperit recent că unele decupaje din fuselaj nu au fost corect realizate. Rezolvarea problemelor va duce însă la întârzierea livrărilor pe termen scurt. Inspecţiile la acest tip de aeronave s-au înteţit după ce, la începutul anului, un Boeing 737 Max a fost nevoit să aterizeze de urgenţă după ce un hublou s-a desprins după decolare.

de Redactia Observator

la 06.02.2024, 08:59

Vezi și

Directorul executiv al Boeing Commercial Airplanes, Stan Deal, a declarat într-o scrisoare adresată personalului Boeing, văzută luni, că un muncitor de la furnizorul său a descoperit probleme la unele fuselaje. Spirit AeroSystems, cu sediul în Wichita, Kansas, produce o mare parte din fuselajele avioanelor Boeing Max.

„În timp ce această potențială condiție nu reprezintă o problemă imediată de siguranță și toate avioanele 737 pot continua să funcționeze în siguranță, în prezent credem că va trebui să efectuăm retușuri la aproximativ 50 de avioane nelivrate”, a declarat Deal în scrisoarea adresată angajaților, potrivit AP, citat de Mediafax.

Problema a fost descoperită de un angajat al furnizorului fuselajelor, care și-a anunțat managerul că este posibil ca două găuri să nu fi fost găurite conform specificațiilor, a precizat Deal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Noi probleme pentru Boeing 737 Max. Livrările a 50 de aeronave vor întârzia: ce defecțiuni au fost descoperite