Antena Meniu Search
x

Video Noua Dacia Duster a fost dezasamblată de bloggerii ruși pentru a vedea cât de calitativă este: „Un fruct al iubirii francezilor și românilor”

Noua Dacia Duster a fost dezasamblată de bloggerii ruși pentru a vedea cât de calitativă este, dar şi dacă este fiabilă. Concluzia producătorilor canalului de Youtube Club Service nu a fost însă cea scontată.

de Monica Palade

la 13.04.2021, 17:55

Noua Dacia Duster a fost dezasamblată de bloggerii ruși pentru a vedea cât de calitativă este: „Un fruct al iubirii francezilor și românilor” - captura video

Mai întâi, influencerii au demontat sistemul de propulsie și suspensia vehiculului, după care au ridicat mașina pentru a analiza protecția caroseriei dedesubt. Le-a atras atenţia faptul că pe mai multe panouri ale caroseriei Duster-ului apărea gravarea companiei româneşti Dacia.

Apoi modelul a fost numit ”un fruct al iubirii francezilor și românilor”, iar prezentatorul a ținut să accentueze că în cazul în care este vorba despre o mașină românească, ”ar trebui să ne așteptăm la soluții țigănești”, scrie auto-expert.md.

Ce probleme au identificat bloggerii ruşi

Printre problemele semnalate se numără sistemul de evacuare al SUV-ului care nu poate fi dezasamblat, astfel încât, în cazul unei defecțiuni a oricărui element a acestuia, reparația va deveni extrem de dificilă.

Pe acelaşi subiect

Printre alte soluții ciudate, bloggerul a remarcat prinderea cablajului semnalizatorului de virare, care este prinsă cu bandă adezivă, precum și materialul izolant de o calitate dubioasă de sub aripi, care în viitor ar putea să faciliteze apariția ruginii, din cauza pătrunderii umidității. În compartimentul motorului tratamentul anticoroziv în general lipsește!

Experții au identificat şi urme de rugină pe arborele de antrenare al punții spate, precum și pe știftul cardanic. Singurul loc protejat de coroziune a fost podeaua și dedesubtul SUV-ului. În Rusia, Renault Duster în cea de-a doua generație într-o versiune similară cu cea aleasă de bloggeri, poate fi achiziționat cu circa 1 milion de ruble, echivalentul a circa 11.200 de euro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Noua Dacia Duster a fost dezasamblată de bloggerii ruși pentru a vedea cât de calitativă este: „Un fruct al iubirii francezilor și românilor”