Antena Meniu Search
x

Video "Nu vreau să mor sub un şezlong". Clipe de groază pentru turiştii prinşi într-un schimb de focuri de armă, în Cancun

Au fost clipe de teroare în paradisul turistic din Cancun. Turiştii unui hotel au stat zeci de minute baricadaţi, după ce indivizi înarmaţi au început să tragă pe plaja din faţa cladirii. A fost vorba de o răfuială între bande rivale de traficanţi de droguri. În schimbul de focuri, doi dintre traficanţi au murit.

de Redactia Observator

la 05.11.2021, 20:53

Vezi și

Teroarea a început imediat după prânz, în Cancun. Turiştii erau pe plaja din faţa hotelului, jucau volei sau se relaxau pe nisip, când un bărbat înarmat a coborât dintr-o şalupă şi s-a apropiat de ei agitând o armă. A început să tragă şi le-a cerut turiştilor să plece de pe plajă. Oamenii au fugit care încotro. Cei mai mulţi au fost adăpostiţi de angajaţii resortului de lux în subsol, în camere care deservesc bucătăria. Alţii s-au baricadat în camerele de hotel. 

Mărturiile turiştilor prinşi în schimbul de focuri de armă 

"Am auzit mai multe pocnituri şi cineva a ţipat că e un individ înarmat. Mă gândeam doar că nu vreau să mor sub un şezlong", povesteşte un martor. "Am urmărit cum oamenii o iau la fugă de lângă piscina principală. Nu ştiam de ce fugim şi ne-am refugiat în camerele noastre", spune un altul.   

Minute în şir nu au ştiut ce se întâmplă. După ce pericolul a trecut, au fost aduşi în holul hotelului. Aici au aflat câ au nimerit în mijlocul unei confruntări dintre bande rivale de traficanţi de droguri. Nu ştiau că locul pe care l-au ales să îşi petreacă vacanţa este atât de periculos. "Este foarte trist că se întâmplă astfel de lucruri, oriunde ai fi în lume, mai ales, când eşti în vacanţă"

Incidentele violente, la ordinea zilei în Cancun

Astfel de confruntări violente, între cartelurile de traficanţi de droguri, sunt la ordinea zile în statul din America Centrală. Acum două săptămâni, două turiste străine au fost ucise într-un incident similar, tot pe litoralul Mexicului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » "Nu vreau să mor sub un şezlong". Clipe de groază pentru turiştii prinşi într-un schimb de focuri de armă, în Cancun