Antena Meniu Search
x

O basculantă a rămas fără frâne și a strivit patru mașini. Imaginile cu impactul din Rusia sunt teribile (video)

O basculantă a rămas fără frâne și a strivit patru mașini. Imaginile cu impactul din Rusia sunt teribile, cele patru autoturisme lovite de basculantă fiind efectiv dezarticulate și făcute bucăți.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 26.06.2020, 12:17

  • Doi oameni au murit pe loc, șase au fost răniți.
  • Cele patru autoturisme au fost transformate într-un morman de fiare.

O cameră de supraveghere a traficului a surprins momentul în care a intrat într-o coloană de automobile care opriseră în coada unui ambuteiaj din trafic. Pe imagini se vede cum basculanta de mare tonaj intră fără urme de frânare în mașinile din față și le face praf.

Accidentul a avut loc pe autostrada M5 Ural, la kilometrul 1.649, în regiunea Celeabinsk. La volanul camionului de marcă Shaanxi se afla un bărbat în vârstă d 36 ani, care a relatat forţelor de ordine că nu a putut opri camionul pentru că a cedat sistemul de frânare.

Totodată, şoferul nu a putut evita impactul pentru că singura cale de a evita accidentul a fost să intre într-un grup de muncitori care reparau șoseaua, în partea dreaptă.

Basculanta a împins una în alta mașinile din față, care s-au blocat într-un camion, fiind practic prinse între autovehiculele de mare tonaj ca într-o menghină. Un Audi Q7, o Lada Granta, o Lada Samara şi un Renault Sandero au fost transformate într-un morman de fiare. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Două persoane din Lada Granata au murit pe loc, alți șase oameni fiind răniți în accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O basculantă a rămas fără frâne și a strivit patru mașini. Imaginile cu impactul din Rusia sunt teribile (video)