Antena Meniu Search
x

O bătrână a ameninţat cu cuţitul doi tineri ce nu purtau mască de protecţie şi a fost condamnată la închisoare, în Anglia

Deborah Fudge, o bătrână de 63 de ani, din Anglia, a fost condamnată la închisoare cu suspendare, după ce a ameninţat cu cuţitul doi tineri pe motiv că aceştia nu stăteau la distanţă de ea într-un magazin.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 19.03.2021, 12:58

Bătrâna din Anglia a lucrat într-un penitenciar înainte să se pensioneze
Bătrâna din Anglia va fi sub supravegherea autorităţilor pentru o perioadă de un an - MEN Media via Daily Star
  • Bătrâna din Anglia va fi sub supravegherea autorităţilor pentru o perioadă de un an.
  • Bătrâna din Anglia lucrase într-un penitenciar, înainte să se pensioneze.

Incidentul s-a petrecut în Grimsby, oraş-port la Marea Nordului. Bătrâna se afla la cumpărături, cu un troler, în momentul în care a început să se simtă ofensată de comportamentul a doi tineri, băiat şi fată. Conform Daily Star, bătrâna le-ar fi solicitat celor doi să respecte măsurile de combatere a coronavirusului, respectiv să stea la cel puţin doi metri de ea, în condiţiile în care aceştia nici n-ar fi purtat măşti de protecţie.

Tinerii i-au spus că distanţa dintre ei este mai mare de doi metri, moment în care bătrâna şi-a pierdut cumpătul, a scos un cuţit din troller şi a început să-i ameninţe pe cei doi spunându-le că "se pot întâmpla lucruri urâte dacă mai sunteţi obraznici". A fost momentul în care tânăra a început să se teamă pentru sănătatea ei şi a apelat la paznicul magazinului care a recunoscut că bătrâna s-a purtat urât şi cu el.

Pensionara din Anglia, sub supravegherea autorităţilor pentru o perioadă de un an

Poliţiştii din Grimsby au demarat o anchetă pe parcursul căreia bătrâna a reclamat, din nou, că cei doi tineri nu respectau măsurile de combatere a coronavirusului, respectiv că nu purtau măşti de protecţie şi că erau la distanţă mică de ea. Pe de altă parte, bătrâna le-a spus anchetatorilor că şi-a adus aminte întâmplător de cuţitul din troler, pe care l-ar fi pus acolo în urmă cu 2-3 săptămâni şi ar fi uitat de el, dar şi că, foarte probabil, nu ar fi utilizat cuţitul şi doar i-ar fi luat la palme pe cei doi tineri.

Deborah Fudge, fostă angajată a unui penitenciar şi pensionată prematur pe caz de boală, a fost condamnată pentru reacţia ei la trei luni de închisoare, cu suspendare pe o perioadă de un an, şi plata unei amenzi de 85 de lire sterline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O bătrână a ameninţat cu cuţitul doi tineri ce nu purtau mască de protecţie şi a fost condamnată la închisoare, în Anglia