Antena Meniu Search
x

Video O femeie a ajuns la spital după ce și-a aplicat lipici pe păr, ca să-și fixeze coafura, și l-a lăsat așa o lună de zile: ”Părul meu nu se mișcă!”

O femeie a ajuns la spital după ce și-a lipit părul cu un adeziv puternic, ca să-și fixeze o coafură, și l-a ținut în felul acesta timp de o lună de zile.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.02.2021, 16:56

O femeie a ajuns la spital după ce și-a aplicat lipici pe păr, ca să-și fixeze coafura
O femeie a ajuns la spital după ce și-a aplicat lipici pe păr, ca să-și fixeze coafura - Captura YouTube
  • Tessica Brown și-a lipit părul cu un adeziv puternic, ca să-și fixeze o coafură.
  • După o lună în care nu a reușit în fel și chip să scape de lipici, tânăra a mers la spital.

Tessica Brown a mers de urgență la Spitalul Parohial St. Bernard din Chalmette, Louisiana, după ce incidentul ei nefericit a devenit viral pe TikTok.

În postarea inițială, Tessica le-a spus prietenilor ei virtuali că a vrut să-și fixeze părul, după ce l-a împletit, și a folosit Gorilla Glue când a realizat că i s-a terminat spray-ul fixativ

„Părul meu este așa de aproximativ o lună. Nu pentru că așa mi-am dorit. Când îmi aranjez părul îmi place să-l dau cu puțin spray fixativ, știți doar, să îl țină la locul lui. Ei bine, nu am mai avut spray fixativ, așa că am folosit altceva”, a spus Tessica Brown, arătând către camera o cutie de adeziv spray Gorilla Glue Heavy Duty.

”Proastă, proastă idee!” a continuat ea, scrie The Sun.

”Părul meu nu se mișcă, auzi ce-ți spun - nu se mișcă. Mi-am spălat părul de 15 ori și nu se mișcă”, spune ea.

Adezivul Gorilla i-a lipit părul de scalp

Într-un alt videoclip, Tessica le-a spus urmăritorilor ei că nu poate spăla adezivul Gorilla de pe păr și că nici măcar nu poate să se radă în cap.

După ce videoclipul a fost vizionat de peste 15 milioane de milioane de ori, Tessica s-a dus sâmbătă la spital pentru a încerca acolo să scape de adeziv.

Ulterior, tânăra s-a filmat încercând mai multe produse recomandate de medici care să o ajute la îndepărtarea adezivului. 

Gorilla Glue: Adezivul putea fi dizolvat cu alcool

Procesul nu este unul deloc lipsit de durere și, deocamdată, nu se știe dacă femeia a reușit să scape de adezivul din păr.

Incidentul le-a atras atenția și reprezentanților companiei Gorilla Glue, care au recomandat ca, în cazul unor situații nedorite, utilizatorii să folosească alcool, apoi să pieptene ușor părul, după care să-l șamponeze.  

În acest caz, deoarece părul lui Tessica a fost lipit timp de multă vreme, cel mai probabil este „fracturat la rădăcină” și rezultatul poate fi unul dramatic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O femeie a ajuns la spital după ce și-a aplicat lipici pe păr, ca să-și fixeze coafura, și l-a lăsat așa o lună de zile: ”Părul meu nu se mișcă!”