Antena Meniu Search
x

O mamă a murit sub ochii familiei, după ce s-a urcat pe o stâncă pentru a se fotografia de la 80 de metri înălţime

O mamă a doi copii şi-a pierdut viaţa sub ochii disperaţi ai familiei, după ce s-a urcat pe o stâncă de aproximativ 80 de megri înălţime ca să se fotografieze, în Australia.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.12.2020, 16:13

Femeie
O mamă a murit sub ochii familiei, după ce s-a urcat pe o stâncă pentru a se fotografia de la 80 de metri înălţime - iStock | Getty Images
  • Nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.
  • Decesul a fost pronunţat la faţa locului.

Rosy Loomba, în vârstă de 38 de ani, a ignorat barierele de siguranţă pentru a se poza la marginea unei prăpastii, căţărată pe o stâncă.

Femeia şi-a făcut loc pe lângă barierele şi semnalele de avertizare care interziceau accesul în zona Boroka Lookout din Parcul Național Grampians.

Voia neapărat o fotografie în acel loc, încât şi-a rugat familia să se apropie cu aparatul de fotografiat. S-a dezechilibrat şi a alunecat, căzând în gol de la aproximativ 80 de metri înălţime. Totul s-a petrecut sub ochii soţului şi al copiilor săi.

Mai mulţi turişti au auzit ţipetele femeii

Din nefericire, nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, decesul fiind pronunţat la faţa locului.

Zona turistică a fost închisă publicului în urma incidentului, în jurul ore 15.00, pentru a lăsa echipajul de salvare să recupereze trupul neînsufleţit, potrivit The Independent.

Graham Wood, un ghid turistic local, a declarat că a avertizat turiștii în nenumărate rânduri să respecte indicaţiile şi să nu se urce până la marginea stâncii, ba chiar şi cu jumătate de oră înainte să se producă decesul teribil al mamei de 38 de ani.

„Am făcut un comentariu spunând că acest lucru se întâmplă tot timpul” a spus el, referindu-se la oamenii care trec nesupravegheaţi dincolo de barieră, în zona interzisă. „Şi într-una din aceste zile, cineva va cădea. Sunt trist că acest lucru s-a întâmplat” a adăugat ghidul.

Un turist a spus că a vizitat punctul de observație cu doar câteva ore mai devreme pentru a face exact aceeași fotografie.

„Am fost devastată”, a spus ea, avertizând viitorii turişti să „urmeze semnele de avertizare” și „să nu îşi rişte viaţa”.

După moartea doamnei Rosy Loomba, autoritățile au avertizat publicul să se supună avertizărilor şi să respecte regulile de siguranță: „Oamenii trebuie să își asume responsabilitatea.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O mamă a murit sub ochii familiei, după ce s-a urcat pe o stâncă pentru a se fotografia de la 80 de metri înălţime