Antena Meniu Search
x

O mamă din Statele Unite a primit un bilet dur din partea unui vecin, care îi cerea să-şi lase fiul afară doar 15 minute, altfel va chema poliţia

O mamă din Statele Unite a postat pe Twitter un bilet neaşteptat pe care l-a primit de la un vecin prin care i se pretindea să îşi lase fiul afară doar 15 minute pe zi.

de Monica Palade

la 13.04.2021, 22:44

O mamă din Statele Unite a primit un bilet dur din partea unui vecin, care îi cerea să-şi lase fiul afară doar 15 minute, altfel va chema poliţia - Twitter

Motivul? Chicotelile lui sunt „foarte perturbatoare” pentru câinii lor. Alături de bilet, femeia a comentat: „Da, este real”.

În epistolă vecinul i-a scris mamei: „Dragă vecină. Te-ai mutat în cartier acum un an şi am vrut să-ți ofer timp pentru a corecta singură această problemă, dar aparent ești prea nesocotită pentru a face acest lucru. În fiecare zi din această săptămână, când vremea a fost frumoasă și ferestrele sunt deschise, continuați să lăsați copilul să alerge liber în curtea din spate și să râdă și să chicotească încontinuu.

Acest lucru este foarte deranjant pentru cei doi câini și pasărea mea care stau lângă fereastră și le place să se uite în curtea ta. Poate ai putea să-i ceri să facă mai puţin zgomot sau măcar să-și limiteze timpul de stat afară la 15 - 20 de minute pe zi, astfel încât câinii mei să poată sta afară fără să-l vadă alergând în jur”.

S-a trecut şi la ameninţări

Nota scrisă a luat apoi un ton și mai serios, vecinul amenințând că va lua măsuri şi mai drastice. „Dacă acest tip de comportament persistă, voi chema poliția!” Deși biletul nu poate fi susţinut, asta nu a oprit distribuirea sa de peste 26.000 de ori.

O persoană a glumit: „Cred că trebuie să-i cumperi copilului un corn”, la care femeia a răspuns: „Mă gândeam la un set de tobe”. Un altul a adăugat: „Lasă-i să cheme poliția. Polițiştii ar putea râde şi ei”. Un alt internaut a completat: „Lasă persoana respectivă să cheme poliția. Vor părea nebuni. Dă-i copilului tău instrumente muzicale mari, puternice sau oale și tigăi, ca să izbească!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O mamă din Statele Unite a primit un bilet dur din partea unui vecin, care îi cerea să-şi lase fiul afară doar 15 minute, altfel va chema poliţia