Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Un bărbat a batjocorit şi ucis o fetiţă de 9 ani, ca să se răzbune pe mama copilei pentru că l-a părăsit, în Rusia

Un bărbat ar fi răpit o fetiţă de 9 ani în drumul spre şcoală pentru a o batjocori şi ucide, totul într-un gest extrem de răzbunare faţă de fosta iubită, mama copilei.

de Larisa Andreescu

la 13.04.2021 , 18:39

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Pavel Surkov, în vârstă de 35 de ani, este acuzat că a răpit-o pe micuţa Valeria Pazukhina şi a dus-o într-un loc pustiu, unde a abuzat-o sexual şi a sugrumat-o până copila şi-a dat ultima suflare.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost găsit la 600 de metri de casa ei, în satul Neklyudovo, în regiunea rusă Nizhny Novgorod. Potrivit datelor din anchetă, Surkov a luat fetiţa de pe stradă, în timp ce se îndrepta spre şcoală şi a dus-o în pădure promițând că o „să-i arate ceva interesant”. Valeria îl cunoștea pe Surkov ca fiind fostul iubit al mamei sale, aşa că a acceptat să meargă cu el fără să bănuiască nimic greșit.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins ultimele momente din viaţa ei, fiind văzută mergând alături de bărbat, cel identificat ulterior de rude ca fiind Surkov. Câteva minute mai târziu, au intrat în pădure, ajungând într-o zonă de şantier abandonată unde Surkov a sărit asupra fetiţei fără apărare.

Articolul continuă după reclamă

Rudele Valeriei au alertat poliţia când au sesizat că aceasta nu s-a întors de la şcoală, trecând ore bune de când ar fi trebuit să îşi facă apariţia. Ofițerii au aflat unde a fost văzut ultima dată și au început să cerceteze împrejurimile împreună cu sute de voluntari.

Corpul Valeriei a fost găsit la câteva ore după dispariția sa, având „semne vizibile de omor prin violenţă”, au spus polițiștii. Examinările au arătat că a fost violată înainte de a fi sugrumat până la moarte.

A doua zi, Surkov a fost prins şi reținut la primele ore ale dimineţii, în timp ce încerca să părăsească satul pentru a se ascunde în orașul vecin Bor. Mai mulţi localnici l-au recunoscut şi au sărit asupra lui în timp ce au chemat poliţia.

„Stătea pe o bancă și aștepta un autobuz. Pantalonii și pantofii lui erau pătați de noroi. Mâinile îi erau umflate. Încerca să şi le ascundă” a povestit o femeie care se afla la faţa locului.

O altă femeie a fost omorâtă de el, în aceeaşi zi, cu un ciocan

Polițiştii au descoperit că Surkov a ucis cu săbăticie şi o altă femeie, Snezhanna Fomenko, în vârstă de 46 de ani, cu puțin timp înainte de a o ataca Valeria. El a mărturisit că ambele crime au fost din vina alcoolului, potrivit anchetatorilor.

Bărbatul ar fi recurs la gestul extrem pentru a se răzbuna pe mama ei de 30 de ani, Yulia Pazukhina, pentru că l-a părăsit. Yulia se despărţise de el în urmă cu două luni, după un episod de violență domestică, au spus rudele.

Suspectul este acuzat de dublă crimă, inclusiv de abuz sexual asupra unui minor şi rele tratamente aplicate minorului.

„Bărbatul este acuzat că a bătut-o pe femeie cu un ciocan până la moarte în timpul unei dispute. În aceeași zi, suspectul a dus-o pe fetița de nouă ani într-un loc pustiu, unde a comis acte violente de natură sexuală împotriva ei înainte de a o ştrangula până la moarte și de a fugi de la fața locului” a comentat oficialul Comitetului de Investigație rus, Yulia Sklyarova, potrivit The Scottish Sun.

Surkov, care a fost condamnat anterior pentru furt şi intrare prin efracţie, va rămâne în spatele gratiilor pentru tot restul vieţii dacă va fi găsit vinovat.

Larisa Andreescu Like

Larisa Elena Andreescu face parte din echipa Observator de peste 7 ani şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Un bărbat a batjocorit şi ucis o fetiţă de 9 ani, ca să se răzbune pe mama copilei pentru că l-a părăsit, în Rusia