Antena Meniu Search
x

O mamă înnebunită de gelozie și-a atacat rivala în dragoste chiar în fața fiului său de patru ani, în Anglia

O mamă înnebunită de gelozie a uitat de toate, atunci când și-a găsit rivala în dragoste în pat cu fostul ei iubit. Femeia a atacat-o cu sălbăticie pe tânără chiar în fața fiului său, în vârstă de patru ani.

de Monica Palade

la 02.05.2021, 14:56

O mamă înnebunită de gelozie și-a atacat rivala în dragoste chiar în fața fiului său de patru ani, în Anglia - Facebook

Marie Wilkinson s-a înfuriat, după ce a zărit pantofi de famă și po geantă de mână pe podeaua din casa fostului ei partener. Mama de 38 de ani a strigat: „Știu că e aici acea c***ă”, după care a dat buzna în cameră.

La scurt timp, Marie Wilkinson a sărit pe femeie, a tras-o de păr și a mușcat-o. În plus, i-a dat și un pumn. Incidentul a avut loc în Hull, pe 19 decembrie.

Condusă de gelozie

Mama a trei copii a reușit să evite închisoarea, primind o condamnare de 12 luni cu suspendare timp de 12 ani și obligativitatea de a se supune unui tratament de reabilitare.

Pe acelaşi subiect

La audierea de la Hull Crown Court s-a aflat cum victima, o mamă singură cu doi copii, a fost dusă la spital, unde a primit îngrijiri pentru rănile sale.

Procuroarea Catherine Kioko-Gilligan a susținut la audieri: „A fost șocată, speriată și s-a temut pentru viața sa. Nu credea că inculpata se va mai opri. I s-a părut sfâșietor când copiii săi au văzut-o venind acasă în mașina poliției cu rănile pe care le avea. Fiica ei de cinci ani o tot întreba dacă „doamna cea rea” va veni să o ia din nou pe mama ei, iar fiul său de opt ani nici nu s-a uitat la ea și nici nu a vrut să discute despre ce s-a întâmplat”.

Avocatul apărării spune că Wilkinson a descoperit că fostul său iubit are o nouă parteneră și a fost picătura care a umplut paharul, dar susține că îi pare rău pentru atac.

La rândul său, judecătorul Ahmed Nadim a susținut în sentința dată: „Nu îmi e greu să concluzionez că ați avut o relație dificilă cu acest bărbat [fostul ei partener]. Ai intrat în casa lui motivată de sentimentul geloziei. Știai că la momentul în care te-ai prezentat la adresa lui, era în compania reclamantului. Ai vrut ca fiul tău de patru ani să vadă cu ce se ocupă tatăl său. Te preocupă remușcarea acum sau te supără consecințele?”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O mamă înnebunită de gelozie și-a atacat rivala în dragoste chiar în fața fiului său de patru ani, în Anglia