Antena Meniu Search
x

Larisa, o mamă a cinci copii, ucisă pe trecerea de pietoni de un şofer de 19 ani, în Târgovişte

Sfârşit cumplit pentru o mamă de 33 de ani din Târgovişte. Larisa a fost ucisă pe trecerea de pietoni de un şofer de 19 ani, aflat la volanul unui BMW.

de Monica Palade

la 26.04.2021, 16:18

Larisa, o mamă a cinci copii, ucisă pe trecerea de pietoni de un şofer de 19 ani, în Târgovişte - captura video/Targovistenews

Accidentul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 22, într-un cartier mărginaş din oraş. În urma impactului, autoturismul a lovit şi un copac. Un martor a încercat să îi dea primul ajutor femeii aflată în stare critică, până la sosirea celor de la ambulanţă.

Ucisă pe trecerea de pietoni

La rândul lor, salvatorii au încercat minute în şir să o resusciteze, fără succes însă. Corina Corneanu, medic SAJ Dâmboviţa: „Când am ajuns la faţa locului pacienta era în stop cardio-respirator. Cineva de la faţa locului îi făcea masaj cardiac. Din păcate, persoana este decedată”.

În urma femeii, cinci copii au rămas fără mamă, potrivit targovistenews.ro.

Rudele şoferului susţin că acesta ar nevinovat şi că pietonul ar apărut brusc înaintea maşinii. „Venea spre casă copilul, dar femeia i-a sărit dintr-o dată în faţă, pe trecerea de pietoni, dar el a evitat cât a putut, de a intrat în pom. Nu a mai avut ce să mai facă.”

Şoferul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge şi a se stabili dacă a consumat sau nu alcool. De asemenea, a fost testat şi pentru a se aa daca se aa sau nu sub infuenţa unor substanţe interzise. Ulterior a ajuns la sediul poliţiei din Târgovişte, pentru audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Larisa, o mamă a cinci copii, ucisă pe trecerea de pietoni de un şofer de 19 ani, în Târgovişte