Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mămică de 28 de ani a murit la 48 de ore, după ce a născut: "Trăia pentru copiii săi"

O tânără mămică, care a „trăit doar pentru copii săi” a murit la doar 48 de ore după ce a născut o fetiţă „perfectă”.

de Monica Palade

la 13.05.2021, 15:43

Jessica Walden, 28 de ani, a dat naştere celui de-al doilea său copil, Orla Anne Walden, vinerea trecută, dar a murit în urmă unui stop cardiac, în weekend, într-un spital din Ipswich, Anglia.

Femeia suferise de preeclampsie şi mai multe complicaţii spre sfârşitul sarcinii, ceea ce solicita consultări repetate şi internări în spital.

Medicii au decis ca tânăra mămică să nască mai devreme la 37 de săptămâni ca să reducă riscul atât pentru ea, cât şi pentru fetiţă.

Soţul, Jack Walden, a descris naşterea micuţei Orla ca fiind „absolut perfectă”, adăugând: „A aruncat-o. Doar gaz şi aer, fără durere, fără nimic. A fost un soldat adevărat. Îmi amintesc că Jessica a spus când Orla a ieşit că este mândră că a reuşit”.

Pe acelaşi subiect

Au apărut complicaţiile după naştere

La scurt timp după naşterea micuţei, mămica a fost dusă în blocul operator, din cauza problemelor cu placenta. „Nu a livrat-o. Au dus-o ca să i-o îndepărteze şi în timpul procedurii a intrat în stop cardiac”.

Medicii au încercat să o resusciteze timp de 20 de minute şi au reuşit. Totuşi, s-au chinuit să oprească sângerarea care a rezultat din cauza complicaţiilor cu placenta. Au încercat să-i facă o histerectomie de urgenţă ca să oprească sângerarea, ceea ce a părut că a funcţionat.

„Medicii ne-au explicat că există o foarte mică şansă să se întâmple asta, dar doctorii au spus că în 20 de ani nu au văzut ceva asemănător. A pierdut o grămadă de sânge”.

Femeia a fost plasată la aparate, dar din păcate duminică, la primele ore, a murit. Familia aşteaptă acum să afle cauza principală a morţii.

Şi-a ţinut fetiţa în braţe pentru ultima dată

Înainte de a muri, Jessica Walden a primit o ultimă vizită de la micuţa Orla, aflată la terapie intensivă.

Deşi inconştientă, partenerul femeii susţine că soţia sa care „trăia doar pentru copiii săi” a ştiut exact ce se întâmplă.

„Am adus-o pe Orla de la terapie intensivă şi am aşezat-o lângă ea. Categoric a realizat ce se întâmplă pentru că i-a crescut presiunea sângelui”. Tăticul mai spune că micuţa se simte bine, deşi a venit mai devreme pe lume şi că, în curând, va merge acasă.

Fiica mai mare a cuplului, Elsie, doi ani, a fost încântată să devină soră mai mare, dar Jack a avut inima sfâşiată că a trebuit să îi explice ce s-a întâmplat cu mămica sa.

„I-am spus că mami avea un bebe în burtică, ceea ce ştia deja, iar bebe a ieşit, dar mami se simţea rău şi medicii au ţinut-o adormită. I-am spus apoi că mami a plecat la Mr Moon. Nu credeam că a înţeles, dar aseară când am aşezat-o în pătuţ a spus: copilul a ieşit, iar mami e pe Lună”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » O mămică de 28 de ani a murit la 48 de ore, după ce a născut: "Trăia pentru copiii săi"