Antena Meniu Search
x

O profesoară a pus mai multe eleve să stea în genunchi, pentru a le verifica lungimea fustei, în Australia

Gest care a provocat isterie în rândul părinţilor. O profesoară a pus mai multe eleve să se aşeze în genunchi, pentru a le verifica lungimea fustei. Incidentul a avut loc în Melbourne, Australia.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 18.12.2020, 10:50

Gestul a stârnit isterie în rândul părinţilor
O profesoară a pus mai multe eleve să stea în genunchi, pentru a le verifica lungimea fustei, în Australia - Profimedia Images
  • Un cadru didactic a pus mai multe fete să se alinieze în genunchi, pentru că voia să le verifice lungimea fustei
  • Părinţii au condamnat comportamentul profesoarei, catalogându-l drept unul degradant

Acuzaţii la adresa unui cadru didactic. Mai multe eleve au fost puse să stea în genunchi de către o profesoară, pentru a li se verifica lungimea fustei. Incidentul a avut loc la o şcoală din Melbourne, Australia. 

Fetelor li s-a cerut să se alinieze de către cadrul didactic, într-un moment mai mult decât stânjenitor. Se pare că profesoara voia să vadă dacă fusta este în parametrii doriţi de către aceasta. Mai exact, fusta ar fi trebuit să atingă podeaua atunci când elevele se aşezau în genunchi. 

Incidentul a provocat indignare în rândul părinților, care s-au revoltat că fetele lor au fost supuse unui tratament atât de ruşinos pentru ele. Unii dintre aceşti au spus că gestul a fost degradant, condamând că un astfel de comportament a putut să vină chiar din partea unui cadru didactic. Părinţii nu au întârziat să povestească totul şi pe internet.

Poziţia şcolii

Unitatea de învăţământ și-a cerut scuze pentru neplăcerile create comunităţii și a spus că incidentul nu reflectă de fapt valorile şcolii, fiind vorba doar despre un caz izolat, notează mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reprezentanţii unităţii de învăţământ au ţinut să menţioneze că felul în care a acţionat profesoara nu reprezintă o practică general acceptată de verificare a uniformelor. Potrivit informaţiilor de până acum, nu se ştie dacă femeia o să fie sancţionată pentru respectivul episod şi dacă da, în ce fel. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O profesoară a pus mai multe eleve să stea în genunchi, pentru a le verifica lungimea fustei, în Australia