Antena Meniu Search
x

O româncă din Italia conducea spre acasă și a văzut pe marginea drumului mașina soțului ei, oprită în parapeți

O româncă din Italia conducea spre acasă și a văzut pe marginea drumului mașina soțului ei, oprită în parpeți. Femeia a avut un șoc, bărbatul era căzut cu capul pe volan.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.03.2020, 13:55

Român mort în Italia
O româncă din Italia conducea spre acasă și a văzut pe marginea drumului mașina soțului ei, oprită în parapeți - Twitter
  • Un român și-a pierdut viața în Italia.
  • Bărbatul se învoise de la serviciu, îi era rău.

O româncă din Italia conducea spre acasă și a văzut pe marginea drumului mașina soțului ei, oprită în parpeți. Femeia a avut un șoc, bărbatul era căzut cu capul pe volan.

Un român în vârstă de 54 de ani din localitatea Finale Nell’emilia, provincia Modena, din Emilia-Romagna, a murit la volanul mașinii sale cu care s-a izbit de parapetul de protecție al șoselei, în timp ce se îndrepta spre casă. Bărbatul plecase mai devreme de la serviciu pentru că se simțea rău, relatează Il Resto del Carlino, citat de Rotalianul.

Românul locuia de mai mulți ani împreună cu soția și cu cei doi copii la Finale. Lucra într-o companie din Sala Bolognese, în apropierea orașului Bologna și miercuri, 11 martie, cu o oră înainte de sfârșitul programului, și-a anunțat superiorii că nu se simte prea bine și că intenționează să plece mai devreme de la serviciu.

Când se afla pe șoseaua de centură a orașului, el a pierdut controlul volanului și s-a izbit de gardul de protecție de pe marginea drumului. Impactul nu a fost unul violent, deoarece mașina se deplasa cu viteză moderată, dar când primii oameni s-au oprit la locul accidentului corpul bărbatului era nemișcat, sprijinit de volan și victima nu părea să mai respire.

Pe acelaşi subiect

Echipajul medical de la 118 sosit cu o ambulanță în ajutorul românului nostru nu i-a mai putut salva viața, ci doar să constate decesul acestuia.

Soția bărbatului se întorcea de la serviciu exact pe același traseu cu al soțului ei, iar când a ajuns în dreptul accidentului a recunoscut mașina lovită de gardul de protecție. La vederea acesteia, femeia s-a oprit și așa a aflat îngrozită ceea ce tocmai se întâmplase cu soțul ei. Scena a fost una sfâșietoare, scrie sursa citată.

Polițiștii locali, sub comanda lui Fabio Ferioli, au aflat ulterior de la angajatorul românului că bărbatul avea ieri dureri în piept și o stare generală de rău, prin urmare a solicitat posibilitatea de a pleca mai devreme de la lucru. „Ne-am gândit că era răcit sau că avea vreo indigestie. Era un bărbat în putere, sănătos, cine s-ar fi gândit la asta?”, au declarat colegii bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O româncă din Italia conducea spre acasă și a văzut pe marginea drumului mașina soțului ei, oprită în parapeți