Antena Meniu Search
x

O salată "amărâtă" la 9 lire și o bere la 12 lire, la cea mai scumpă Cupă Mondială din istorie. Fanii, revoltați din cauza condițiilor de cazare

Cea de-a 22-a ediţie a Cupei Mondiale este găzduită de Qatar în perioada 20 noiembrie -18 decembrie 2022. Însă euforia fanilor a fost înlocuită de furie după ce au descoperit condițiile de cazare. Între timp, pe Twitter s-a viralizat fotografia cu o salată grecească mică, la prețul de 9 lire sterline, servită în taberele special amenajate. 

de Redactia Observator

la 17.11.2022, 10:35

Salată servită la Cupa Mondială 2022 găzduită de Qatar
Salată servită la Cupa Mondială 2022 găzduită de Qatar - Twitter

Cupa Mondială din Qatar a debutat cu stângul. Cu câteva zile înainte de startul competiției, fanii fotbalului au luat cu asalt rețelele sociale pentru a se plânge de condițiile de cazare din taberele special amenajate. Sutele de corturi puse la dispoziție au condiții minime, potrivit Daily Mail.

Ba mai mult, suporterii se plâng de căldura excesivă și de mâncarea prea scumpă. De exemplu, o salată grecească devenită virală pe Twitter costă 9 lire sterline, echivalentul a 50 de lei, o felie de pizza costă 8 lire sterline, iar singura bere care se servește în zona FIFA Fan Fest, la 500ml, costă 12 lire sterline, scrie The Guardian.

Cu toate acestea, Mead Alemadi, responsabilul pentru FIFA Fan Fest, este încrezător că va fi un succes copleșitor. „Am așteptat 12 ani pentru asta și suntem atât de fericiți să vedem că toate acestea se întâmplă”, a spus el. "Oamenii care vin aici se vor distra, urmărind meciuri live. Acesta va fi cel mai grozav festival din istoria Cupei Mondiale".

Cupa Mondială, între 20 noiembrie - 18 decembrie 2022, în Qatar

Pe acelaşi subiect

Campionatul Mondial de fotbal 2022 se desfăşoară în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie 2022. Va fi prima Cupă Mondială organizată vreodată în lumea arabă şi a doua Cupă Mondială organizată în întregime în Asia, după turneul din 2002 din Coreea de Sud şi Japonia. În plus, turneul este ultimul la care vor participa 32 de echipe. Pentru turneul din 2026 găzduit de Statele Unite, Mexic şi Canada se preconizează să ia parte 48 de echipe .

Din cauza căldurii şi a umidităţii intense din Qatar din timpul verii, această Cupă Mondială se va desfăşura de la sfârşitul lunii noiembrie până la mijlocul lunii decembrie, fiind primul turneu care nu se va desfăşura în lunile mai, iunie sau iulie. Va avea loc în timp ce în emisfera nordică este sfârşitul toamnei.

Meciul de deschidere se va disputa între naţionala gazdă, Qatar, şi Ecuador pe stadionul Al Bayt din Al Khor, de la ora 20:00, ora României. Finala ar urma să aibă loc la 18 decembrie 2022, zi care este, de asemenea, Ziua Naţională a Qatarului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » O salată "amărâtă" la 9 lire și o bere la 12 lire, la cea mai scumpă Cupă Mondială din istorie. Fanii, revoltați din cauza condițiilor de cazare