Antena Meniu Search
x

Oana cere pedeapsă maximă pentru tatăl ei, care i-a ucis mama, în Spania: "Condamnaţi-l repede!"

Oana cere pedeapsă maximă pentru tatăl ei, care i-a ucis mama, în Spania: "Condamnaţi-l repede!", spune tânăra care împreună cu fratele ei s-au constituit parte civilă în proces.

Oana cere pedeapsă maximă pentru tatăl ei, care i-a ucis mama, în Spania: "Condamnaţi-l repede!", spune tânăra care împreună cu fratele ei s-au constituit parte civilă în proces.

Ioan Ciotău, 60 de ani, şi-a ucis soţia, Lucia Pătraşcu, 46 de ani, pe 29 mai 2016, în Insulele Baleare. Bărbatul a atacat-o pe mama copiilor lui în casă, iar când aceasta s-a refugiat pe balcon a urmărit-o şi a înjunghiat-o de cinci ori, în piept şi în abdomen. Când a căzut, i-a mai înfipt odată cuţitul în spate.

Lucia a murit la scurtă vreme după atacul dement al soţului ei, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva. Luni începe procesul criminalului şi fiica lui, Oana Ciotău, a cerut ca românul să fie condamnat rapid şi să primească pedeapsa maximă. Tânăra, care locuieşte în Italia, a mers special în Spania pentru proces, în care e şi martor şi parte civilă.

Oana, scrie Mallorca Confidecial, a refuzat din momentul crimei să răspundă încercărilor tatălui ei de a sta de vorbă. Tânăra a depus mărturie şi a cerut ca românul să fie condamnat la pedeapsa maximă. Procuratura cere 22 de ani de închisoare pentru Ioan Ciotău.

Pe acelaşi subiect

Patru poliţişti sunt şi ei cercetaţi pentru uciderea româncei

Oana şi fratele ei au depus de asemenea plângere împotriva poliţiştilor, după ce mama lor fusese în dimineaţa crimei la secţie şi ceruse ajutorul. 

Cu patru ore înainte de crimă, Lucia a mers la sediul poliţiei şi a spus: "Vin să raportez că soțul meu mă hărțuiește și mă persecută. Mi-e teamă, nu știu ce este capabil să facă!" Totul se întâmpla la ora 6 dimineaţa.

Exact momentul în care avea loc schimbul de tură. Românca a fost pusă să aştepte, numai că cei doi poliţişti care o ascultaseră iniţial nu le-au spus colegilor care intrau în tură despre ce e vorba. Aşa că Lucia a plecat acasă şi doar 4 ore mai tîrziu a fost ucisă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » Oana cere pedeapsă maximă pentru tatăl ei, care i-a ucis mama, în Spania: "Condamnaţi-l repede!"