Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Olimpiada vedetelor la Paris. Snoop Dogg, "medalie de aur": rapperul american a transformat orice apariţie într-un veritabil show

Prima săptămână a jocurilor Olimpice de la Paris a fost una memorabilă. Rapperul Snoop Dogg a făcut senzaţie la fiecare eveniment la care a participat, iar ultima sa apariţie în echipament de echitaţie nu a făcut excepţie. Încet, încet, atleţii câştigă inimile a milioane de oameni şi devin adevărate staruri pe reţelele de socializare. Între timp, poluarea apei din Sena le dă bătăi de cap organizatorilor, care au fost nevoiţi să anuleze încă un antrenament de traitlon.

de Redactia Observator

la 04.08.2024 , 19:51

Rapperul american Snoop Dogg a atras toate privirile la Jocurile Olimpice după ce a apărut îmbrăcat în jocheu. Aparitia a fost cu atat mai suprinzatoare cu cat si a recunoscut frica de cai. Cântăreţul a fost însoțit de buna lui prietenă Martha Stewart, care chiar ieri a împlinit 83 de ani. Si a sarbatorit ziua alături de 15.000 de spectatori, la finala de echitaţie. De surprize au avut partesi ciclistii. Zeci de dansatoare de Can Can i-au întâmpinat în timpul cursei în faţa celebrului Moulin Rouge.  

Întreaga lume e cu ochii pe marile competiţii de la Paris

Întreaga lume e cu ochii pe marile competiţii de la Paris, zilele acestea, iar celebrităţile nu fac excepţie. Cântăreaţa Adele a oprit un concert cu 80.000 de spetatcori la Munchen, pentru a o urmări pe atleta  ei preferată, Sha'Carri Richardson, în timpul finalei de 100 de metri feminin. Cursa a fost proiectată pe ecranele stadionului. Sportivii au devenit devarate stauri pe reţelele de socializare.

Vezi și

Şi turcul Yusuf Dikec a câştigat o mulţime de admiratori pe reţelele de socializare, după ce cu atitutidea lui relaxată a luat argintul la proba la tir. Imagini din 2011 il arata exact in aceeaşi poziţie, tot fără ochelari de protecţie şi cu mâna în buzunar. Atunci a câștigat aurul la World Cup Series.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Olimpiada vedetelor la Paris. Snoop Dogg, "medalie de aur": rapperul american a transformat orice apariţie într-un veritabil show