Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Ați adus un asasin plătit la JO?" Povestea din spatele imaginii de 21 de milioane de vizualizări: cine e Yusuf Dikec, turcul care a luat argintul cu o mână în buzunar

Echipa mixtă a Turciei, formată din Sevval Ilayda Tarhan şi Yusuf Dikec, a obţinut medalia de argint în proba de pistol cu aer comprimat, 10metri, din cadrul concursului de tir sportiv de la Jocurile Olimpice.

de Redactia Observator

la 01.08.2024 , 17:02

"Ați adus un asasin plătit la JO?" Povestea din spatele imaginii de 21 de milioane de vizualizări: cine e Yusuf Dikec, turcul care a luat argintul cu o mână în buzunar
- Profimedia / Captura X

Yusuf Dikec a surprins pe toată lumea cu apariţia sa în cadrul probei. Fără echipament special de competiţiei, format din căşti, ochelari speciali şi mănuşi, Dikec a venit la punctul de tragere complet relaxat şi a câştigat medalia. Mai mult, trăgătorul turc a ţinut şi o mână în buzunar în timp ce executa tragerea. Imaginea cu el a strâns peste 21 de milioane de vizualizări, în doar câteva ore.

Yusuf Dikec, sergent major în Jandermeria turcă şi trăgător de elită

Oamenii care au văzut imaginea în timpul transmisiunii în direct sau mai apoi pe reţelele de sociliazare nu s-au putut abţine să nu comenteze. "Starul de care nu credeam că avem nevoie", "Ați adus un asasin plătit la JO?", "Probabil cea mai bună imagine din istoria Jocurilor Olimpice", "Are o aură de Bollywood" sau "Omul e de pe altă planetă" sunt doar câteva dintre miile de comentarii ce au însoţit imaginea postată pe contul oficial de X al competiţiei.

Articolul continuă după reclamă

Când a văzut ce interes a stârnit proba în care a participat, sportivul turc a reacţionat pentru presa din ţara sa. "Nu am nevoie de echipament special. Sunt un trăgător natural", a declarat Yusuf Dikec. Declaraţiile bărbatului în vârstă de 51 de ani sunt acoperite de realitate.

Yusuf Dikec este în viaţa de zi cu zi sergent major în Jandermeria turcă şi este trăgător de elită. El participă la concursurile de tir încă din 2001 şi deţine recordul naţionala la aproape toate categoriile de probe care includ trageri cu pistolul cu aer comprimat.

Vezi jocurile olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR* . Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Sport » "Ați adus un asasin plătit la JO?" Povestea din spatele imaginii de 21 de milioane de vizualizări: cine e Yusuf Dikec, turcul care a luat argintul cu o mână în buzunar