Antena Meniu Search
x

Un orfan român a avut o moarte tragică în Anglia. Un tribunal a decis că NU a fost vorba despre un ACCIDENT

Dramă fără margini pentru o familie de englezi care înfiaseră un orfan român şi îl crescuseră mai bine de 25 de ani.

Dramă fără margini pentru o familie de englezi care înfiaseră un orfan român şi îl crescuseră mai bine de 25 de ani. Tânărul a avut parte de o moarte tragică şi un tribunal din insulă a decis că nu a fost vorba despre un accident.

Robert Sanducan Smith a fost înfiat din România înainte de a împlini doi ani de o familie de englezi originară din Isle of Man. Fusese abandonat în orfelinat de o mamă adolescentă care nici măcar nu ştia cine e tatăl băiatului. Mama adoptivă, Sue Smith, a descoperit după adopţie că puştiul avea probleme mentale, dar l-a crescut cum a ştiut ea mai bine.

Robert a terminat colegiul în Isle of Man, dar apoi s-a chinuit să îşi găsească o slujbă stabilă. Se mutase la Hull, în încercarea de a găsi ceva de lucru. Pe 14 aprilie s-a aruncat de pe Humber Bridge şi corpul lui a fost recuperat de poliţie abia pe 4 mai, lângă podul Boothferry, pe râul Ouse.

Pe acelaşi subiect

Iniţial s-a crezut că fusese vorba despre un accident, dar un tribunal a decis la începutul lunii noiembrie că nu poate lua în considerare această ipoteză şi mai degrabă Robert s-a sinucis.

"Perioada petrecută de Robert în orfelinat, în România, a produs aşa de mari, de profunde şi de îndelungate răni încât niciodată el nu a mai putut să facă să strălucească adevărata lui personalitate. Era o persoană generoasă şi prietenoasă, care-şi iubea familia.", a spus Sue Smith, mama adoptivă a românului, la finalul procesului care a elucidat circumstanţele morţii românului în vârstă de 27 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un orfan român a avut o moarte tragică în Anglia. Un tribunal a decis că NU a fost vorba despre un ACCIDENT