Antena Meniu Search
x

Terifiant! Un tânăr a fost CĂLCAT ÎN PICIOARE de un vecin, pentru că s-a plâns de lătratul unui câine. Victima a murit după ce a stat doi ani în COMĂ

Un tânăr a fost bătut cu bestialitate de un vecin, pentru că s-a plâns de lătratul unui câine, victima decedând după ce a stat doi ani în comă.

Un tânăr a fost bătut cu bestialitate de un vecin, pentru că s-a plâns de lătratul unui câine, victima decedând, săptămâna trecută, după ce a stat doi ani în comă.

Matthew Sheehan avea 34 de ani când a fost scos din casă lui din Cardiff, cu forța, de Raymond Anthony Burrell, care l-a bătut cu bestialitate în plină stradă.

Victima a suferit fracturi la nas, în zona ochilor, vănătăi la gură, precum și hemoragii la creier, după ce a fost lovit cu pumnii și a fost călcat în picioare de agresorul său.

Pe acelaşi subiect

Raymond Anthony Burrell, care ispășise deja o condamnare după ce și-a împușcat mortal iubita, a primit în aprilie 2016 o condamnare pe viață pentru agresarea tânărului de 34 de ani. Judecătorul a dictat atunci că Burell nu poate fi eliberat mai devreme de opt ani.

După doi ani de comă, Matthew Sheehan a decedat marți, la un Spitalul Universitar din Cardiff.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Terifiant! Un tânăr a fost CĂLCAT ÎN PICIOARE de un vecin, pentru că s-a plâns de lătratul unui câine. Victima a murit după ce a stat doi ani în COMĂ