Antena Meniu Search
x

Video Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris vor pune la dispoziţie sportivilor mii de prezervative. Atleţii vor dormi pe paturi făcute din carton

Odată cu apropierea Jocurilor Olimpice de la Paris, organizatorii s-au hotărât să promoveze iubirea. Că doar Parisul e oraşul iubirii, spun ei.

de Redactia Observator

la 16.03.2024, 08:08

Vezi și

Mai exact, aceştia le vor pune atleţilor la dispoziţie aproximativ 300 de mii de prezervative, câte două pe zi pentru fiecare sportiv. Cei nouă mii de jucători, care vor ajunge în Satul Olimpic în iulie, vor dormi în paturi care au cadrul făcut din carton.

Nu este însă niciun motiv de panică, pentru că astfel de pat va putea susţine o greutate de până la 250 de kilograme. La capitolul mâncare, ei se vor putea bucura de preparate din toată lumea, dar nu vor putea bea şampanie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris vor pune la dispoziţie sportivilor mii de prezervative. Atleţii vor dormi pe paturi făcute din carton