Antena Meniu Search
x

Video Palatul Buckingham anunţă că Prinţul Philip, în vârstă de 99 de ani şi internat de 7 zile în spital, are "o infecţie", dar răspunde la tratament

Starea Prinţului Philip, duce de Edinburgh şi soțul în vârstă de 99 de ani al Reginei britanice Elisabeta a II-a, are o infecţie, informează Palatul Buckingham, dar nu precizează exact despre ce infecţie este vorba.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.02.2021, 17:28

Motivul pentru care Prinţul Philip al Marii Britanii a fost internat în spital, o infecţie - DPA Images / Chris Jackson via Hepta

Prinţul Philip, 99 de ani, este internat în spital de 7 zile

Palatul Buckingham a anunţat că ducele de Edinburgh rămâne internat în spitalul Regele Edward al VII-lea, unde primește asistență medicală pentru "o infecție" și este "confortabil și răspunde la tratament", dar nu se așteaptă să părăsea că spitalul pentru câteva zile.

Philip, ducele de Edinburgh, a fost internat în spitalul privat londonez King Edward VII, săptămâna trecută, după ce medicul său a recomandat să meargă la spital, după ce s-a simțit rău.

Palatul Buckingham a declarat că se așteaptă să rămână la spital câteva zile pentru observare, iar soția sa, Regina, în vârstă de 94 de ani, a rămas la Castelul Windsor, unde cuplul şi-a petrecut timpul în lockdown din cauza pandemiei de coronavirus.

Palatul Buckingham: "Internarea ducelui este o măsură de precauție, la sfatul medicului Alteței Sale Regale, după ce s-a simțit rău. Este de așteaptat să rămână în spital pentru câteva zile de observație și odihnă"

Amândoi au primit prima doză de vaccin coronavirus, iar situaţia medicală a Ducelui nu ar fi legată de Covid. O sursă regală a declarat că se aștepta ca el să rămână în spital şi această săptămână, iar Prinţul Philip are o dispoziţie bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Palatul Buckingham anunţă că Prinţul Philip, în vârstă de 99 de ani şi internat de 7 zile în spital, are "o infecţie", dar răspunde la tratament