Antena Meniu Search
x

Video Papa Francisc, declaraţie surprinzătoare făcută într-un interviu, despre comunitatea LGBTQ: "A fi homosexual nu este o crimă"

Papa Francisc a făcut o declaraţie surprinzătoare! Suveranul Pontif a afirmat, într-un interviu acordat Associated Press, că "a fi homosexual nu este o crimă". 

de Redactia Observator

la 26.01.2023, 08:28

Vezi și

Declaraţia nu a venit din neant. Este, de fapt, o reacţie la cartea postumă a predecesorului său, Benedict al 16-lea! Volumul, lansat de curând, este compus din scrieri ale fostului Suveran Pontif, pe care nu le-a publicat pe timpul vieţii, pentru a evita să se confrunte cu furia unor cercuri din Germania.

Benedict al 16-lea le-a mărturisit apropiaţilor că a decis să nu mai scrie nicio carte

Benedict al 16-lea le-a mărturisit apropiaţilor că a decis să nu mai scrie nicio carte, din clipa în care a aflat că există studenţi în seminarii care sunt pedepsiţi dacă îi citesc scrierile. În volumul său postum, însă, nu a ezitat să declare că în seminarii există cluburi gay.

Actualul Suveran Pontif admite că există înalte feţe bisericeşti care discriminează comunitatea LGBTQ, dar intenţionează să pună capăt unui astfel de comportament. Papa Francisc a reiterat, apoi, că homosexualitatea nu este o infracţiune, ci o condiţie umană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Papa Francisc, declaraţie surprinzătoare făcută într-un interviu, despre comunitatea LGBTQ: "A fi homosexual nu este o crimă"