Antena Meniu Search
x

”Săriți mai repede!” Pasageri evacuați din avionul care a luat foc în Rusia (Video)

O înregistrare video dramatică de la avionul care a luat foc în Rusia arată momentul în care pasagerii sunt evacuați. Scene teribile s-au consumat din momentul izbucnirii incendiului.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 05.05.2019, 20:20

78 de oameni au fost evacuați din avionul care a luat foc în Rusia Vezi și

O înregistrare video dramatică de la avionul care a luat foc în Rusia arată momentul în care pasagerii sunt evacuați. Scene teribile s-au consumat din momentul izbucnirii incendiului.

Avionul companiei Aeroflot plecase din Moscova cu destinația Murmansk, însă un incendiu a izbucnit în zbor.

Aeronava cu 78 de oameni la bord s-a întors din drum și a aterizat în flăcări pe aeroportul Șeremetievo din Moscova. Mai multe înregistrări video filmate de martorii din aeroport arată clipe dramatice.

Unele videouri surprind momentul în care pasagerii sunt evacuați de urgență prin partea din față a avionului, în timp ce jumătatea posterioară a aeronavei e devastată de foc.

Într-un video postat de Life News sunt auzite strigătele disperate ale martorilor care asistă la operațiunea de evacuare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incendiul din avion a fost în cele din urmă stins de pompierii de pe Aeroportul Șeremetievo din Rusia. Coada aeronavei Suhoi Superjet 100 a fost complet distrusă.

Un bilanț indicat de Ria Novosti arată cel puțin 1 mort și 4 răniți. A fost deschisă o anchetă penală, însă, deocamdată, cauzele nu sunt cunoscute. Potrivit Ren TV, sunt luate în calcule variantele unui scurtcircuit sau chiar și a unui fulger.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » ”Săriți mai repede!” Pasageri evacuați din avionul care a luat foc în Rusia (Video)