Antena Meniu Search
x

Galerie foto Peste 200 de răniţi într-o explozie la o benzinărie din regiunea Nagorno Karabah. Oamenilor li se promisese benzină pentru a ajunge în Armenia

Peste 200 de persoane au fost rănite într-o explozie la o benzinărie din regiunea Nagorno Karabah. Oamenii stateau la coadă pentru că li se promisese benzină ca să poată ajunge în Armenia, relatează news.ro.

de Redactia Observator

la 26.09.2023, 09:21

Peste 200 de persoane au fost rănite într-o explozie puternică în regiunea Nagorno Karabah, în timp ce etnicii armeni au ieşit din acest teritoriu separatist după ce armata azeră a preluat controlul total, relatează The Guardian.

Oamenii se aflau la coadă la o benzinărie când s-a produs explozia

Majoritatea victimelor se aflau în stare "gravă sau extrem de gravă" după explozia produsă luni seară la o benzinărie din apropierea capitalei regionale Stepanakert, a declarat reprezentantul pentru drepturile omului din Nagorno-Karabah, Gegham Stepanian.

Nu este clar ce a cauzat explozia, care s-a produs în timp ce locuitorii stăteau la coadă pentru a lua combustibil pentru maşinile lor pentru a părăsi regiunea.

Pe acelaşi subiect

Victimele ar trebui să fie transportate pe calea aerului în afara regiunii pentru tratament medical pentru a le salva viaţa, a declarat Stepanian.

Li se promisese benzină pentru a ajunge în Armenia

Zeci de persoane stăteau la coadă la benzinăria unde s-a produs explozia, deoarece li se promisese combustibil - o raritate în timpul blocadei - pentru maşinile lor pentru a se deplasa în Armenia, potrivit autorităţilor separatiste din Nagorno Karabah.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Peste 200 de răniţi într-o explozie la o benzinărie din regiunea Nagorno Karabah. Oamenilor li se promisese benzină pentru a ajunge în Armenia