Antena Meniu Search
x

Video Petro Poroşenko: Vladimir Putin este Adolf Hitler al zilelor noastre

Fostul preşedinte ucrainean Petro Poroşenko îl cataloghează pe Vladimir Putin drept un Hitler al epocii moderne. 

de Redactia Observator

la 24.02.2022, 15:41

Fostul preşedinte ucrainean Petro Poroşenko a apreciat că ”ziua de astăzi este o zi tragică” pentru Ucraina, însă dă asigurări că Ucraina va învinge
Fostul preşedinte ucrainean Petro Poroşenko a apreciat că ”ziua de astăzi este o zi tragică” pentru Ucraina, însă dă asigurări că Ucraina va învinge - Facebook - Petro Poroşenko
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Fostul preşedinte ucrainean Petro Poroşenko, în prezent parlamentar, l-a comparat pe preşedintele rus Vladimir Putin cu Adolf Hitler, a apreciat că ”ziua de astăzi (joi) este o zi tragică” pentru Ucraina, însă dă asigurări că Ucraina va învinge, relatează BBC News.

Poroşenko a făcut aceste declaraţi joi, la intrarea în Parlament, în care avea loc o sesiune de criză, la Kiev.

Petro Poroşenko a condus Ucraina din 2014 în 2019. El l-a catalogat pe Vladimir Putin drept un Hitler al epocii moderne.

Situaţia în sediul Parlamentului ucrainean este una tensionată. Numeroase persoane înarmate se aflau în sediul Legislativului ucrainean joi, potrivit unui jurnalist de la faţa locului.

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei. Vladimir Putin a anunțat acțiuni militare în regiunea separatistă Donbas, într-un discurs-surpriză înregistrat luni și difuzat joi dimineață. Putin a îndemnat forțele ucrainene să depună armele și să plece acasă, informează CNN. Președintele rus a avertizat că toată responsabilitatea pentru orice potențială vărsare de sânge va reveni conștiinței guvernului ucrainean și a spus că este încrezător că militarii ruși își vor îndeplini datoria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Petro Poroşenko: Vladimir Putin este Adolf Hitler al zilelor noastre