Antena Meniu Search
x

Poliţia a venit de nouă ori în nouă luni la casa lui Harry şi Meghan. Activarea alarmei şi încălcarea proprietăţii, printre breşele de securitate

Poliţia a fost chemată la casa lui Harry şi Meghan din California de nouă ori încă din luna iulie. Biroul şerifului a răspuns apelurilor listate ca solicitări telefonice, activări de alarmă şi infracţiuni asupra proprietăţii, de când cei doi s-au mutat în casa din Montecito.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 09.04.2021, 10:53

Problemele de securitate ale cuplului au ajuns în prim-plan după interviul cu Oprah Winfrey
Harry şi Meghan în timpul interviului cu Oprah - Getty Images
  • Poliţia a fost chemată la casa lui Harry şi Meghan din California de nouă ori în nouă luni
  • Harry a spus că nu s-a gândit niciodată că va rămâne fără serviciile de securitate

Poliția a fost chemată la conacul Ducelui și Ducesei de Sussex din sudul Californiei de nouă ori în tot atâtea luni. Biroul șerifului din Santa Barbara a răspuns apelurilor listate ca solicitări telefonice, activări de alarmă și infracțiuni asupra proprietății, de când Harry și Meghan s-au mutat în casa lor din Montecito împreună cu fiul lor, Archie, în vârstă de un an.

În iulie, ofițerii au fost chemați de patru ori, cu un apel listat ca solicitare telefonică, iar altele au fost etichetate drept ''activări de alarmă'', toate având loc la primele ore ale zilei, conform datelor obținute în conformitate cu legile privind libertatea de informații de către agenția de știri PA Media. În noiembrie a mai existat un apel, listat ca ''incident cu prioritate''. 

La ora 16:13, în Ajunul Crăciunului, adjuncţii șerifului au fost chemați după ce un bărbat ar fi intrat pe proprietate. Nickolas Brooks, în vârstă de 37 de ani, a fost trimis la închisoare pentru o acuzație de încălcare a proprietăţii și eliberat ulterior. Cel mai recent apel a fost la ora 2.21 dimineața, pe 16 februarie, listat ca activare de alarmă.

Cei doi au cerut să nu li se retragă serviciile de pază

Pe acelaşi subiect

Problemele de securitate ale cuplului au ajuns în prim-plan după interviul cu Oprah Winfrey din luna martie. Meghan, care este însărcinată pentru a doua oară, a spus că a trimis scrisori familiei regale britanice cu rugămintea de a nu li se retrage serviciul de pază, avertizând că se confruntă cu ameninţări cu moartea, conform The Guardian

Harry a spus că nu s-a gândit niciodată că va rămâne fără serviciile de securitate finanţate de contribuabilii din Marea Britanie după ce a decis să renunţe la îndatoririle regale. ''M-am născut în această poziţie. Am moştenit riscul. Aşa că a fost un şoc pentru mine'', a spus el.

Cuplul a dezvăluit că a apelat la servicii de securitate private pentru mutarea lor în SUA, după ce președintele de atunci, Donald Trump, a spus că țara sa nu va plăti pentru protecția lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Poliţia a venit de nouă ori în nouă luni la casa lui Harry şi Meghan. Activarea alarmei şi încălcarea proprietăţii, printre breşele de securitate