Antena Meniu Search
x

Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle au recunoscut că au minţit în interviul acordat lui Oprah

La două săptămâni după interviul acordat jurnalistei Oprah, prințul Harry și soția sa Meghan Markle au recunocut că au mințit în legătură cu nunta secretă. Cei doi au mărturisit că, de fapt, a fost vorba de o ceremoniie în care au schimbat câteva jurăminte.

de Redactia Observator

la 24.03.2021, 17:16

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle - Getty Images
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Prințul Harry și Meghan Markle au recunoscut că nu s-au căsătorit, în secret, cu trei zile înainte de ceremonia urmărită de milioane de oameni din întreaga lume, scrie Daily Mail. Mărturisirea celor doi a apărut după ce un fost funcționar public a scos la iveală adevărul.

Ducii de Sussex au recunoscut că în timpul ceremoniei despre care au vorbit în interviul acordat jurnalistei Oprah au făcut doar un schimb de jurăminte, eveniment care nu a avut un statut oficial, însă. 

În controversata apariție TV, Meghan şi Harry au împins familia regală în cea mai mare criză de la moartea mamei lui Harry, prinţesa Diana, în 1997.

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au vorbit, în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, despre familia regală şi relaţiile încordate, au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în interiorul ei, că au rămas fără sprijin financiar şi că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume.

Harry a mărturisit că relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat, dar că „vindecarea” acesteia reprezintă una dintre priorităţile lui. Cei doi au mai spus că al doilea copil pe care îl aşteaptă este o fetiţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle au recunoscut că au minţit în interviul acordat lui Oprah