Antena Meniu Search
x

Imagini apocaliptice în Portugalia! Fumul de la incendiile devastatoare se vede la peste 75 de km (Video)

Portugalia se confruntă de mai bine de o săptămână cu incendii devastatoare de vegetaţie, care afectează regiunea turistică Algarve.

Portugalia se confruntă de mai bine de o săptămână cu incendii devastatoare de vegetaţie, care afectează regiunea turistică Algarve. Mii de pompieri au fost mobilizați pentru a se lupta cu flăcările, însă munca acestora este dificilă.

Incendii devastatoare in Portugalia

Incendiul a izbucnit vineri şi s-a extins rapid din cauza valului de căldură care a cuprins Europa.

Incendii devastatoare in Portugalia
Pe acelaşi subiect

Imagini apocaliptice au fost surprinse în zonele afectate de incendii, însă fumul degajat de dezastru poate fi văzut și la aproape 75 de kilometri distanță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incendii devastatoare in Portugalia

Mai multe fotografii publicate în presă, dar și pe rețelele de socializare arată dimensiunea dezastrului.

Incendii devastatoare in Portugalia

Regiunea Algarve a fost evacuată, iar autorităţile au comunicat că avioanelor de intervenţie ale pompierilor le este dificil să ajungă în zonă din cauza fumului. 

Incendii devastatoare in Portugalia

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Imagini apocaliptice în Portugalia! Fumul de la incendiile devastatoare se vede la peste 75 de km (Video)