Antena Meniu Search
x

Povestea tânărului crescut de maidanezi timp de doi ani

Ivan Mişukov, un tânăr de 27 de ani, din Reutov, localitate situată în apropiere de Moscova, capitala Rusiei, are o poveste de viaţă care aminteşte de celebra Cartea Junglei.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 23.05.2019, 19:15

Maidanezii au vrut să-l urmeze dar au fost ucişi
Ivan a fost crescut de patru maidanezi timp de doi ani - east2west news via Mirror Online

Ivan Mişukov, un tânăr de 27 de ani, din Reutov, localitate situată în apropiere de Moscova, capitala Rusiei, are o poveste de viaţă care aminteşte de celebra Cartea Junglei.

Ivan, acum muncitor la o fabrică din localitate, a fost crescut timp de doi ani de un grup de câini maidanezi.

Tânărul a fost crescut de patru maidanezi timp de doi ani

Conform Mirror Online, tânărul s-a aflat, încă de la naştere, în grija unui bunic, dar acesta, având mai mereu probleme cu alcool-ul, uita deseori să-şi facă datoria.

Pe acelaşi subiect

Aşa ajuns Ivan de la numai trei ani pe străzi. Iar până la vârsta de cinci ani a fost crescut de un grup de patru maidanezi.

Câinii aveau multă grijă de om. Împărţeau cu el mâncarea obţinută de la o brutărie din zonă, îi ţineau de cald cu blana lor în nopţile reci, îl protejau de alţi oameni şi chiar îl lingeau pe faţă pentru a nu-i lipsi afecţiunea părinţilor.

După doi ani şi trei tentative nereuşite, poliţiştii au reuşit, în cele din urmă, să-l recupereze pe Ivan din grupul de maidanezi.

Maidanezi au vrut să-l urmeze pe tânăr, dar au fost în cele din urmă ucişi

Mai întâi băiatul a fost internat în spital, iar apoi a fost predat unei mame adoptive. Câinii l-au urmat, dar nu au mai apucat să-l vadă, fiind ucişi din ordinul autorităţilor de îndepărtare a tuturor maidanezilor.

Din fericire, Ivan s-a readaptat la viaţa şi chiar a ajuns cadet la Academia Navală. A sperat să intre în Serviciul de Securitate al Rusiei, dar amintirea maidanezilor l-a tras către zona natală şi a acceptat un post de operator la o fabrică din Reutov.

Deşi au trecut mai bine de două decenii de atunci, tânărul îşi aminteşte cu drag momentele petrecute alături de maidanezi şi spune "le voi fi recunoscător pe viaţă pentru că dacă nu erau ei, nu aş fi supravieţuit. De asemenea, mulţumesc poliţiştilor care au insistat să mă recupereze şi mamei adoptive care m-a crescut".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Povestea tânărului crescut de maidanezi timp de doi ani