Antena Meniu Search
x

Povestea incredibilă a românului care și-a creat propriul stat în Germania. Adrian Ursache, fost Mister Germania, riscă 15 ani de închisoare după ce a împușcat un polițist

Adrian Ursache, un german de origine română, va fi judecat după ce a împușcat un polițist, în timp ce autoritățile germane încercau să-l evacueze din "țara sa".

Adrian Ursache, un german de origine română, va fi judecat după ce a împușcat un polițist, în timp ce autoritățile germane încercau să-l evacueze din "țara sa".

Procesul lui Adrian Ursache a început luni, la Halle, germanul de origine română fiind acuzat de tentativă de omucidere.

În 1998, la 24 de ani, Adrian Ursache, fotomodel de meserie, a câștigat titlul de Mister Germania. 

Pe acelaşi subiect

În anii '90, el s-a convertit la islamism pentru a se putea căsători cu logodnica sa, cu care a avut doi copii.

În 2014, Ursache, care se număra printre adepții ideologiei imperiale (Reichssideologie), și-a declarat reședința din orașul Reuden drept "Statul Ur". Adepții acestei ideologii consideră că Republica Federală Germania nu este un stat și că Reich-ul german este legal. În plus, suporterii acesteia își pot forma propriul stat, poziționându-se sub "autoadministrație".

Intrat într-un conflict cu autoritățile locale, după ce a refuzat să plătească impozitele aferente, Ursache a fost mai întâi amendat, în repetate rânduri, după care a fost somat să evacueze locuința, lucru pe care l-a refuzat.

În august 2016, peste 200 de polițiști au fost trimiși la locuința acestuia, pentru a-i ajuta pe executori să pună în practică un ordin de evacuare. Sprijinit de mai mulți adepți ai ideologiei imperialiste, Ursache s-a înarmat, iar conflictul a degenerat într-un schimb de focuri.

În urma acestui conflict, Ursache a împușcat un polițist, care a fost transportat la spital, fiind la rândul lui rănit.

El a fost arestat, iar luni a început procesul în care va fi judecat pentru tentativă de omucidere.

Românul riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Povestea incredibilă a românului care și-a creat propriul stat în Germania. Adrian Ursache, fost Mister Germania, riscă 15 ani de închisoare după ce a împușcat un polițist