Antena Meniu Search
x

Video Povestea Nadiei Popovici, tânăra de origine română care i-a salvat viața unui antrenor de hochei din Canada, spunându-i că are cancer

I-a salvat viaţa cu un mesaj pe telefon. O tânără de origine română este eroină peste Ocean. Nadia Popovici avea bilete la un meci de hochei, chiar în loja din spatele unuia dintre antrenori. A văzut pe gâtul acestuia o aluniţă suspectă şi, discret, a scris un mesaj pe telefon pe care apoi i l-a arătat. Bărbatul a mers la medic şi asta l-a salvat

de Redactia Observator

la 03.01.2022, 19:53

Vezi și

”Mulţumesc mult că m-ai căutat! Doamne, am fost şocată când am aflat despre tot ce s-a întâmplat. Doamne, Dumnezeule”. O poveste despre omenie la superlativ. Nadia şi Brian nici nu se cunoşteau până de curând, dar vor rămâne prieteni pe viaţă.

Nadia Popovici și Brian Hamilton s-au întâlnit la două luni de la mesajul salvator

Brian Hamilton: ”A lipit telefonul de geam şi a scris pe telefon: aluniţa de pe gâtul tău este cancer. Mi-a prelungit viaţa!”

Nadia Popovici: Mi-a atras atenţia aluniţa din spatele gâtului. Avea contur neregulat, diferite culori şi era destul de mare în diametru”.

Pe acelaşi subiect

Totul s-a întâmplat cu mai bine de două luni în urmă, în timpul unui meci de hochei pe gheaţă. Tânăra avea bilete chiar în loja din spatele băncii echipei favorite. Iar până zilele trecute nici nu a ştiut dacă antrenorul i-a urmat sfatul.

Mama Nadiei a văzut apelul antrenorului de hochei pentru a o găsi pe tânără

Pe pagina echipei de hochei, antrenorul a făcut un apel, încercând să o găsească pe Nadia. Mama ei a fost cea care a văzut mesajul.

Nadia Popovici: ”Eu am crezut că ştii deja şi mi-am spus: "Oh, nu, nu avea nevoie să îi reamintesc eu. Am încercat să te prind într-un moment în care nu erau mulţi oameni în jurul tău. Nu voiam ca restul echipajului să vadă”.

Deşi iniţial nu a reacţionat, bărbatul s-a dus la medic chiar a doua zi după ce tânăra i-a spus de aluniţă. Tânăra cu origini româneşti a aplicat la mai multe universităţi de medicină şi va începe cursurile în acest an.

Nadia Popovici are tată român și mamă sud-coreeană

În semn de apreciere pentru gestul care a salvat viaţa unui om, două echipe i-au oferit o bursă. Anunţul a fost făcut chiar în timpul unei meci la care fata a avut bilete în aceeaşi loja în care a făcut descoperirea.

Seattle şi Vancouver, echipe de golf, au făcut echipă ca să îi ofere o recompensă de 10 mii de dolari.

Nadia s-a născut în Statele Unite. Mama ei este din Coreea de Sud, iar tatăl român. Cei doi sunt divorţaţi de când Nadia era copil, iar mama ei s-a recăsătorit. Ambele sunt pasionate de hochei pe gheaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Povestea Nadiei Popovici, tânăra de origine română care i-a salvat viața unui antrenor de hochei din Canada, spunându-i că are cancer