Meniu
Search
x

Preţul unei manichiuri a scos-o din minţi pe o clientă. Femeia l-a împuşcat pe proprietarul salonului, după o dispută aprinsă, în SUA

Preţul pentru o manichiură au făcut-o pe o femeie din SUA să îşi iasă din minţi. Furioasă, aceasta a scos o armă şi l-a împuşcat pe proprietar. La faţa locului, femeia a lăsat din greşeală un telefon plin cu selfie-uri. Poliţiştii texani încearcă să dea de urma acesteia.

De Redactia Observator la 03.06.2021, 10:07

Împușcăturile au avut loc sâmbătă, în Texas. Proprietarul salonului, în vârstă de 42 de ani, a fost grav rănit, însă medicii se așteaptă să-și revină complet în urma împuşcăturii. Potrivit biroului șerifului, confruntarea a început atunci când femeia, dar și o prietenă a acesteia erau încă în salon, după ce au avut parte de o manichiură și de o pedichiură.

Când a venit timpul să plătească, oficialii spun că ambele femei au fost nemulțumite de prețuri și au început să se certe cu proprietarul. Una dintre cliente, îmbrăcată într-un top roz și pantaloni scurți de culoare gri, a plătit și a ieșit din magazin, în timp ce cealaltă, îmbrăcată într-o cămașă neagră, a continuat disputa verbală cu bărbatul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al șerifului, proprietarul i-a spus femeii să plătească. În acel moment, prietena ei s-a reîntors în magazin. Cea de-a doua femeie a început din nou să se certe, iar proprietarul ar fi încercat să o dea afară din magazin.

Atunci, femeia a scos o armă și l-a împușcat pe bărbat, potrivit polițiștilor. Se pare că acesta a fost rănit în zona pieptului. Clientele s-au urcat apoi într-o maşină şi au demarat în trombă. Victima, în vârstă de 42 de ani, a fost transportată cu avionul la o unitate medicală din Texas, în stare critică, dar stabilă. 

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii încearcă să dea de urma femeii

Oamenii legii, care au răspuns apelului de urgenţă, au găsit telefonul suspectului. În dispozitiv au găsit mai multe fotografii pe care aceştia doresc să le folosească pentru prinderea femeii. Biroul șerifului a prezentat selfie-urile femeii căutate ca parte a unui apel adresat publicului pentru a ajuta anchetatorii să o identifice. 

Purtătorul de cuvânt al șerifului a declarat că anchetatorii au primit câteva ponturi bune și speră să facă o arestare cât de curând. Femeia se confruntă cu o acuzație de agresiune agravată, potrivit Daily Mail

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Preţul unei manichiuri a scos-o din minţi pe o clientă. Femeia l-a împuşcat pe proprietarul salonului, după o dispută aprinsă, în SUA