Antena Meniu Search
x

VIDEO Scene de o violenţă extremă în California. Un bărbat şi-a împuşcat 9 colegi, apoi şi-a tras două gloanţe în cap

Scene de o violenţă extremă s-au petrecut marţi în nordul Californiei, la sediul Autorităţii de Transport din Santa Clara.

de Redactia Observator

la 02.06.2021, 18:25

VIDEO Scene de o violenţă extremă în California. Un bărbat şi-a împuşcat 9 colegi, apoi şi-a tras două gloanţe în cap
Poliţiştii au intervenit în forţă - Captură Youtube

Potrivit AP, un bărbat şi-a luat colegii ostatici, sub ameninţarea armei, şi a ucis nouă dintre ei. Patru dintre victime au fost împuşcate după ce poliţiştii ajunseseră la faţa locului.

Atacatorul s-a sinucis

O dată ce echipele de intervenţie au început să intre în clădire, iar bărbatul în vârstă de 57 de ani i-a simţit aproape pe poliţişti, acesta şi-a tras două gloanţe în cap. Un glonţ în bărbie şi unul în tâmplă, potrivit lui Laurie Smith, şeriful regiunii Santa Clara.

Autorităţile încă încearcă să afle ce l-a determinat pe bărbatul în vârstă de 57 de ani să-şi ia colegii ostatici şi să împuşte nouă dintre aceştia.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, poliţiştii nu au putut stabili cu exactitate motivul pentru care atacatorul a decis să-şi ia viaţa. E posibil ca zgomotul produs de intervenţia în forţă a poliţiştilor sau lanternele folosite de aceştia să-l fi speriat.

California e pe primul loc la numărul de incidente armate

Legat de modul în care au acţionat forţele de ordine, şeriful Laura Smith a precizat că a fost folosit un protocol pe care poliţia îl foloseşte încă din 1999 de la atacul de la liceul Columbine.

Un raport al FBI arată că în California au avut loc cele mai multe incidente de acest gen, în ultimii 20 de ani. Experţii FBI pun acest lucru pe seama faptului că statul California este şi cel mai populat stat din SUA.

O parte a intervenţiei forţelor de ordine a fost filmată de camera aflată pe umărul unuia dintre poliţişti.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » VIDEO Scene de o violenţă extremă în California. Un bărbat şi-a împuşcat 9 colegi, apoi şi-a tras două gloanţe în cap