Antena Meniu Search
x

Foto Proprietarul unui restaurant din Baltimore a condus șase ore pentru a găti unui client cu cancer pulmonar felul de mâncare preferat

Proprietarul unui restaurant din Baltimore a condus șase ore până în Vermont pentru a găti tempura broccoli pentru un client care avea cancer pulmonar în stadiul patru. Femeia a dorit să mănânce felul său de mâncare preferat de teamă că nu ar mai apuca vreodată.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 20.03.2021, 19:23

Steve, partenerul său de afaceri Ephrem Abebe și angajatul Joe Anonuevo au pornit la drum chiar a doua zi
La începutul acestei luni, Brandon Jones, în vârstă de 37 de ani, i-a scris un e-mail lui Steve Chu, în vârstă de 30 de ani, coproprietarul a două restaurante din Baltimore, explicând că soacra sa are cancer terminal - Courtesy of Brandon Jones / Instagram
  • Gest mărinimos făcut de proprietarul unui restaurant din Baltimore
  • Omul a condus şase ore pentru a găti unui client cu cancer pulmonar felul de mâncare preferat

Un proprietar de restaurant din Baltimore a condus șase ore până în Vermont pentru a găti pentru o femeie care avea cancer pulmonar în stadiul patru şi care dorea să mai apuce să mănânce broccoli tempura pentru ultima oară.

La începutul acestei luni, Brandon Jones, în vârstă de 37 de ani, i-a scris un e-mail lui Steve Chu, în vârstă de 30 de ani, coproprietarul a două restaurante din Baltimore, explicând că soacra sa are cancer terminal. Acesta a mai adăugat că ultimul lucru pe care ar vrea să îl mai facă pe patul ei de moarte ar fi să mănânce broccoli tempura de la restaurantul lui.

Brandon a întrebat doar dacă Steve ar fi dispus să împărtășească rețeta, astfel încât el și soția sa Rina Jones, în vârstă de 38 de ani, să o poată pregăti. Dar Steve i-a șocat atunci când a propus ca el să meargă acolo împreună cu partenerul său de afaceri și cu un angajat. 

Gestul neaşteptat a adus clipe de speranţă şi de bucurie

Pe acelaşi subiect

Într-o postare virală pe Facebook, Brandon a explicat ce i-a determinat solicitarea. El și Rina plănuiseră să meargă în Vermont pentru a-și lua rămas bun luna aceasta, dar și-au dat seama că, chiar dacă ar aduce broccoli tempura, nu ar avea același gust după o lungă călătorie cu mașina. Așadar, pe 11 martie, Brandon a trimis un e-mail la restaurantul preferat al femeii. Nu se aştepta ca proprietarul să răspundă cu o generozitate incredibilă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Steve, partenerul său de afaceri Ephrem Abebe și angajatul Joe Anonuevo au pornit la drum chiar a doua zi, petrecând noaptea la un Airbnb și ridicând ingredientele de care aveau nevoie înainte de a se opri în apartamentul mamei Rinei.

Acolo, au preparat nu doar mâncarea de broccoli, dar au făcut și tofu cu sos de arahide și orez la abur pentru a completa masa. Apoi au dus mâncarea la ușa mamei Rinei, făcându-i o surpriză, potrivit dailymail.co.uk.

''De îndată ce a deschis ușa, a recunoscut aroma imediat'' a spus Brandon pentru Washington Post. ''Mirosea uimitor.''

Rina a adăugat: ''Mama mea continua să spună: Nu înțeleg - ai venit până aici ca să gătești pentru mine?''. Era atât de fericită şi nu îi venea să creadă. Steve, care nu ar accepta plata pentru mâncare, a spus că este ''o mare onoare să poți ajuta la îndeplinirea dorințelor familiei''.

El a mai spus că a recunoscut-o pe mama Rinei ca fiind o clientă care a avut întotdeauna lucruri frumoase de spus despre mâncarea lui. ''Este o doamnă minunată, care ne-a înconjurat cu dragoste la restaurantul nostru'', a spus el. ''A fost o experiență puternică și mă bucur că am putut să o realizăm.''

Rina a lăudat ''actul incredibil de bunătate'', recunoscând că atât ea, cât și mama ei au plâns ulterior. ''Este ceva ce nu vom uita niciodată - voi purta mereu acea amintire pozitivă cu mine''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Proprietarul unui restaurant din Baltimore a condus șase ore pentru a găti unui client cu cancer pulmonar felul de mâncare preferat