Antena Meniu Search
x

Video Femeia împușcată în clădirea Capitoliului SUA, în timpul asediului, a murit

Cel puțin o persoană a fost împușcată și a fost dusă de urgenţă la un spital, după ce susținătorii președintelui Donald Trump, care s-au adunat în fața Capitolului SUA, s-au ciocnit cu ofițerii de poliție și au invadat clădirea, forțând un blocaj cu membrii Congresului în interior.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 07.01.2021, 01:14

O femeie a fost împuşcată în timp ce protestatarii au luat cu asalt Capitoliul SUA - Profimedia Images / Imagini de arhivă
  • Persoana împușcată a decedat la spital, din cauza rănilor.

UPDATE 00:45 Femeia care a fost împușcată în timpul asediului Capitoliului a murit la spital, potrivit postului american NBC.

Protestatară împuşcată

Protestatarii, unii care au fost văzuți purtând armuri, au urcat treptele Capitoliului, împingând baricadele şi luptându-se cu ofițerii de securitate.

O femeie a fost împușcată în interiorul Capitolului și grav rănită. Ea a fost transportată în stare critică la un spital local.

Nu este clar ce a dus la focul de armă sau dacă au fost implicate forțele de ordine. Imaginile filmate în timpul incidentului îi arată pe ofițeri cu arme scoase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mulţi protestatari care îl susţin pe Trump au pătruns în clădirea Capitoliului de la Washington în ziua în care este validată alegerea lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al SUA, scrie BBC.

Sesiunile care aveau loc la Senat şi Camera Reprezentanţilor au fost amânate în contextul ciocnirilor dintre manifestanţi şi forţele de ordine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Femeia împușcată în clădirea Capitoliului SUA, în timpul asediului, a murit