Antena Meniu Search
x

Video "Război" pe Twitter între Musk şi liderul cecenilor după ce miliardarul l-a provocat pe Putin. Kadîrov l-a numit "delicata Elona"

Războiul a intrat într-o altă fază a provocărilor, urmărită cu interes de milioane de oameni de pe planetă. Cel mai bogat om din lume Elon Musk vrea să lupte corp la corp cu liderul de la Kremlin. Miza ar fi... eliberarea Ucrainei! În spatele celor doi s-au aliniat deja aliaţii: de o parte mama miliardarului, de cealalt parte, liderul cecenilor.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 17.03.2022, 19:14

Vezi și

Miliardarul Elon Musk îi aruncă mănuşa preşedintelui rus Vladimir Putin pe Twitter. "Îl provoc pe Vladimir Putin la o luptă unică. Miza este Ucraina. Sunteţi de acord cu această luptă?", a fost mesajul postat de Musk pe contul său. Răspunsul a venit de la aliatul cheie al Kremlinului, liderul cecen Ramzan Kadîrov, care l-a numit pe Elon Musk... Elona.

Nu este prima dată când Elon Musk îşi arată susţinerea pentru poporul ucrainean

"Îţi ofer un sfat: Nu îţi măsura puterea cu cea a lui Vladimir Putin. Sunteți în ligi diferite. Va trebui să-ți încordezi mușchii pentru a te transforma din delicata Elona în durul Elon", a fost mesajul transmis de Ramzan Kadîrov. Conducătorul cecenilor se oferă chiar să-l antreneze pe fondatorul Tesla. Îi dă chiar trei variante: la Universitatea Forţelor Speciale din Rusia unde va învăţa să lupte cu arme de foc, la Clubul Akhmat, unde va fi antrenat să lovească cu pumnii şi, în final şi la Compania de televiziune și radio de stat cecenă, pentru a învăţa cum să aibă grijă de reţelele lui sociale.

Miliardarul nu s-a lăsat intimidat şi i-a răspuns în aceeaşi notă ironică. "Mulțumesc pentru ofertă, dar o pregătire atât de bună mi-ar oferi prea mult un avantaj. Dacă îi este frică să lupte, voi fi de acord să folosesc doar mâna stângă și nici măcar nu sunt stângaci", a fost mesajul lui Elon Musk. Ba mai mult, Musk şi-a schimbat numele pe reţele sociale în Elona, aşa cum i-a sugerat Kadîrov. Schimbul de replici a dus la un val de reacţii pe internet, cele mai multe de partea miliardarului, care are de altfel 78 de milioane de urmăritori numai pe Twitter. Trollingul a prins-o şi pe mama lui Musk, care a distribuit o imagine cu fiul ei transformat în femeie, însoţită de mesajul: "Eşti foarte frumoasă, Elona".

Nu este prima dată când Elon Musk îşi arată susţinerea pentru poporul ucrainean. La începutul războiului, grupul său SpaceX a activat serviciul de internet prin satelitul Starlink în Ucraina, pentru a oferi oamenilor internet şi o conexiune cât mai bună. Aplicaţia a ajuns deja pe primul loc în topul descărcărilor. La începutul anului, averea magnatului se ridica la peste 300 de miliarde de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » "Război" pe Twitter între Musk şi liderul cecenilor după ce miliardarul l-a provocat pe Putin. Kadîrov l-a numit "delicata Elona"