Antena Meniu Search
x

Elon Musk și-a schimbat numele pe Twitter în Elona după ce Kadîrov l-a făcut "efeminat": "Nu te pune cu Putin, te va distruge"

După ce Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la o luptă directă, aliatul cheie al Kremlinului, Ramzan Kadîrov i-a transmis fondatorului Tesla un mesaj pe Telegram: "Nu te pune cu Vladimir Putin! (...) Va trebui să-ți încordezi mușchii pentru a te transforma din delicata Elona în durul Elon".

de Redactia Observator

la 16.03.2022, 10:58

Fondatorul Tesla, Elon Musk
Fondatorul Tesla, Elon Musk - Profimedia Images

Cel mai bogat om de pe planetă, Elon Musk, l-a provocat la o confruntare directă pe liderul de la Kremlin. În apărarea președintelui rus a sărit aliatul său cecen, Ramzan Kadîrov, care l-a făcut pe Musk efeminat. Fondatorul Tesla a publicat mesajul liderului cecen și și-a schimbat numele pe Twitter, în "Elona".

“Elon Musk, îți dau un sfat: nu te pune cu Vladimir Putin. Sunteți în ligi diferite. (…) Vladimir Vladimirovici ar putea fi acuzat de comportament nesportiv când te va face zob, un oponent mult mai slab. Așadar, va trebui să-ți încordezi mușchii pentru a pentru a te transforma din delicata Elona în durul Elon. Îți propun să te antrenezi la unul dintre centrele noastre din Republica Cecenă (…)”, i-a transmis Kadîrov lui Musk, pe Telegram. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În replică, Elon Musk i-a răspuns: "îți mulțumesc pentru ofertă, dar o asemenea pregătire excelentă mi-ar da un avantaj mult prea mare. Dacă îi este teamă de luptă (n.r. lui Vladimir Putin), voi accepta să-mi folosesc doar mâna stângă, și nici măcar nu sunt stângaci. Semnat, Elona".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Elon Musk și-a schimbat numele pe Twitter în Elona după ce Kadîrov l-a făcut "efeminat": "Nu te pune cu Putin, te va distruge"