Antena Meniu Search
x

RĂZBUNARE ORIBILĂ în Spania: Au omorât cinci câini şi au scos ochii unui cal!

Câteva animale dintr-un adăpost, din sudul Spaniei, au fost atacate de vânători, sâmbătă seară. Cinci câini au fost împuşcaţi mortal, iar unui cal i s-a scos un ochi, în semn de răzbunare PENTRU că proprietara nu permite vânătoarea pe terenul pe care este situat centrul de protecţie al animalelor.

Câteva animale dintr-un adăpost, din sudul Spaniei, au fost atacate de vânători, sâmbătă seară. Cinci câini au fost împuşcaţi mortal, iar unui cal i s-a scos un ochi, în semn de răzbunare  PENTRU că proprietara nu permite vânătoarea pe terenul pe care este situat centrul de protecţie al animalelor.

Animalele au fost găsite duminică de doi prieteni ai Illonei Mitchel, proprietara adăpostului. Trei dintre câini, între care şi un pui de numai două luni au murit pe loc, alţi doi au decedat după ce au fost duşi la veterinar. 

Potrivit Daily Mail, vânătorii ar fi folosit pistoale pentru a le veni de hac căţeilor.

Ei ar fi ales special noaptea de sâmbătă, întrucât forţele de ordine erau trimise să asigure ordinea la o paradă din centrul localităţii.

Pe acelaşi subiect

În mai 2016,  Illona Mitchel a obţinut un ordin de interzicere a vânătorii pe terenul pe care este construit centrul pentru protecţia animalelor.

De atunci, englezoaica şi fiica sa, în vârstă de 11 ani, au primit vizite nocturne intimidatoare din partea vânătorilor nemulţumiţi de acţiunea acesteia.

Poliţiştii care au ajuns la adăpost au declarat că este cel mai oribil atac asupra animalelor pe care l-au văzut vreodată.

Forţele de ordine din regiune au fost suplimentate pentru a preveni alte asemenea incidente.

Mai multe persoane au fost audiate, dar deocamdată nu s-au făcut arestări.

Propietara adăpostului a răspândit mai multe imagini cu animalele ucise şi a promis că va oferi recompense celor care pot ajuta la prinderea  făptaşilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » RĂZBUNARE ORIBILĂ în Spania: Au omorât cinci câini şi au scos ochii unui cal!