Antena Meniu Search
x

Un mort și șapte răniți într-un atac armat, la un mall din Texas. Poliția spune că a fost vorba despre un jaf

Un atac armat a fost comis la un mall din orașul San Antonio, din Texas. Potrivit autorităților americane, a fost un jaf comis de doi hoți.

Un atac armat a fost comis la un mall din orașul San Antonio, din Texas. Potrivit autorităților americane, a fost un jaf comis de doi hoți.

Masive forțe de ordine au fost mobilizate la mall-ul din San Antonio. Potrivit martorilor, cel puțin 6 împușcături s-au auzit la etajul 1. Unii dintre cei aflați în interior au spus că ar fi doi atacatori.

Polițiștii americani au fost trimiși în număr mare la locul atacului. Au descoperit că e vorba despre un jaf armat, comis de doi indivizi. Ei au încercat să spargă un magazin de bijuterii. Când un bărbat, care era înarmat, a încercat să-i oprească, ei l-au ucis. Au împușcat și alte persoane din magazin, rănindu-le.

Unul dintre hoți a fost încolțit de polițiști și rănit în schimbul de focuri. A fost luat în custodia forțelor de ordine. Celălalt atacator a reușit să fugă, însă poliția a fost mobilizată pe urmele sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un mort și șapte răniți într-un atac armat, la un mall din Texas. Poliția spune că a fost vorba despre un jaf