Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reacţia lui Liam Gallagher pe tema preţurilor ridicate la biletele pentru concertele Oasis. Fanii nu au gustat glumele

Liam Gallagher a provocat controverse și reacții adverse pe rețelele de socializare, după ce a glumit despre prețurile extrem de ridicate ale biletelor pentru turneul de reuniune Oasis.

de Redactia Observator

la 06.09.2024 , 15:30

Reacţia lui Liam Gallagher pe tema preţurilor ridicate la biletele pentru concertele Oasis. Fanii nu au gustat glumele
Reacţia lui Liam Gallagher pe tema preţurilor ridicate la biletele pentru concertele Oasis. Fanii nu au gustat glumele - Profimedia

Turneul de reuniune al trupei Oasis a stârnit controverse din cauza prețurilor ridicate ale biletelor, un subiect intens discutat pe rețelele de socializare. Liam Gallagher, solistul trupei, a adus acest subiect în atenția publicului printr-o serie de postări pe X, unde a făcut glume despre costurile exorbitante ale biletelor, informează Sky News.

Într-o postare, Gallagher a răspuns la întrebarea unui fan despre biletele suplimentare, spunând că acestea vor fi „O grămadă, dar sunt foarte scumpe. 100 de mii de lire. Numai în genunchi”. Răspunzând, pe de altă parte, criticilor care se plângeau de prețuri, Gallagher a spus scurt: „TACI”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Costul biletelor standard a crescut de la 148 de lire la 355 de lire

Costul biletelor standard a crescut de la 148 de lire la 355 de lire pe Ticketmaster, dezamăgând mulți fani după ce au stat ore întregi în coada online pentru a le achiziționa. Într-un alt comentariu, Gallagher a menționat că mama sa, Peggy, este „împăcată cu ideea că nu a reușit să obțină un bilet”.

Ca răspuns la controverse, autoritatea de reglementare a concurenței a anunțat că va investiga Ticketmaster pentru utilizarea prețurilor dinamice în vânzarea biletelor pentru concertele Oasis.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Reacţia lui Liam Gallagher pe tema preţurilor ridicate la biletele pentru concertele Oasis. Fanii nu au gustat glumele