Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cât costă biletele la un concert al trupei Oasis. Formaţia se reuneşte pentru un turneu în Marea Britanie și Irlanda

Oasis a dat publicității, joi, prețurile biletelor pentru viitorul lor turneu, după ce Liam și Noel Gallagher au confirmat că au lăsat deoparte neînțelegerile pentru mult așteptata reuniune, informează Sky News, citat de Mediafax.

de Redactia Observator

la 30.08.2024 , 16:52

Cât costă biletele la un concert al trupei Oasis. Formaţia se reuneşte pentru un turneu în Marea Britanie și Irlanda
Cât costă biletele la un concert al trupei Oasis. Formaţia se reuneşte pentru un turneu în Marea Britanie și Irlanda - Getty Images

Oasis a anunțat cât costă biletele pentru viitorul turneu. Preţurile i-au supărat pe unii fani, în timp ce alţii le-au găsit convenabile.

Cât costă biletele la un concert Oasis

Prețurile pentru cele mai ieftine bilete încep de la aproximativ 73 de lire sterline pentru locurile din tribună și ajung la circa 150 de lire pentru accesul la zona de stat în picioare, iar cele mai scumpe bilete pot depăși 500 de lire sterline.

Articolul continuă după reclamă

Anterior, s-a speculat că prețurile biletelor ar putea depăși pragul de 100 de lire.

Pe acelaşi subiect

Un sondaj făcut de Sky News, pe LinkedIn, a vrut să arate care sunt sumele pe care fanii sunt dispuși să le plătească pentru a vedea una dintre cele mai mari trupe ale anilor '90.

Aproximativ 42% dintre cei care au participat la sondaj au declarat că ar dori să cheltuie mai puțin de 100 de lire pentru a vedea Oasis în concert.

Doar 6% au spus că ar plăti între 200 și 300 de lire, în timp ce un procent mai mare, de 11%, ar fi dispus să cheltuie peste 300 de lire.

Reacțiile utilizatorilor rețelelor de socializare la prețurile biletelor sunt variate, iar unii chiar așteaptă să afle dacă vor reuși să obțină bilete prin sistemul de revânzare.

O parte dintre fani s-a arătat dezamăgiți, considerând prețurile „o farsă” și „absurde”, în timp ce alții cred că prețul este unul corect, existând și acei fani care ar fi gata să plătească orice sumă pentru a-i vedea din nou pe Oasis pe scenă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce variantă aţi ales pentru încălzirea locuinţei?
Observator » Ştiri externe » Cât costă biletele la un concert al trupei Oasis. Formaţia se reuneşte pentru un turneu în Marea Britanie și Irlanda