Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reacţii dure pe internet după ce imagini cu cadavrul lui Liam Payne au fost scurse pe reţelele sociale

Liam Payne a murit miercuri după ce a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Palermo. Fostul membru al trupei One Direction avea 31 de ani și se afla în Argentina de două săptămâni.

de Redactia Observator

la 17.10.2024 , 13:22

La câteva minute după confirmarea morții sale, publicaţia americană de divertisment TMZ a difuzat fotografii părţi ale cadavrului cântărețului, ceea ce a stârnit furie în rândul fanilor pe social media care au consider gestul ca o lipsă de respect. Publicaţia a şters fotografiile de pe site-ul la scurt timp, însă acestea fuseseră deja împrăştiate pe reţeaua socială X.

Imaginile au ajuns la Sasha Malik, verișoara lui Zayn, fost partener al lui Liam în One Direction, care nu a ezitat să își exprime nemulțumirea față de scurgerea fotografiilor. „F**k you TMZ", a scris ea pe contul său X. Cu câteva ore înainte de a posta mesajul de nemulţumire, ea se exprimase cu privire la moartea lui Liam. „Cu inimă frântă”, a fost fraza pe care a postat-o și care a devenit virală în câteva minute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Critica puternică la adresa publicaţiei a primit peste 3,6 milioane de vizualizări și 77 de mii de „aprecieri”. „Trebuie să ne amintim de el pentru ceea ce a fost, un artist care ne-a umplut inimile în One Direction”, «Lipsa de respect a fost totală», «Rușinos ce au făcut» și «Este trist pentru familia lui», au fost câteva dintre răspunsurile de pe Twitter.

Pe acelaşi subiect

Reacţiile au curs pe reţelele sociale

Omagiile au curs online după ce vestea morții lui Liam Payne a ajuns cunoscută în întreaga lume. Paris Hilton a scris într-o postare pe X: „Atât de supărător să aud vestea morții lui @LiamPayne. Transmit dragoste și condoleanțe familiei sale și celor dragi. RIP prietenul meu.” Chitaristul Rolling Stones, Ronnie Wood, și-a amintit că a lucrat cu Payne la un spectacol în cadrul emisiunii „The X Factor”: „Sunt șocat și întristat să aud de moartea lui Liam Payne. Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Liam, cu gândul la toți cei dragi lui. Ne va lipsi foarte mult”.

Între timp, trupa Backstreet Boys a postat pe X: „Cuvintele nu pot exprima emoțiile pe care le simțim colectiv acum și se pare că restul lumii este în aceeași barcă. Inimile noastre sunt alături de familia lui Liam, prieteni și Directioners din întreaga lume. Odihnește-te în pace, frate”. 

Până la acest moment niciun membru din fosta trupa One Direction nu a făcut vreo declaraţie după vestea tragică.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Reacţii dure pe internet după ce imagini cu cadavrul lui Liam Payne au fost scurse pe reţelele sociale