Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Liam Payne a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires. Fostul membru din trupa One Direction avea 31 de ani

Fostul membru al trupei One Direction Liam Payne a murit în faţa unui hotel din capitala argentiniană, Buenos Aires, a anunţat miercuri presa locală, precizând că muzicianul britanic în vârstă de 31 de ani a fost găsit mort după ce a căzut de la etajul al treilea al clădirii, relatează Reuters.

de Redactia Observator

la 17.10.2024 , 01:25

Fostul membru al trupei One Direction Liam Payne a murit în faţa unui hotel din capitala argentiniană Buenos Aires Fostul membru al trupei One Direction Liam Payne a murit în faţa unui hotel din capitala argentiniană Buenos Aires - Getty Images

Principalele ziare locale, La Nacion şi Clarin, au relatat, citând oficiali locali, că poliţia a fost chemată la hotelul din cartierul Palermo din capitală printr-un apel de urgenţă care menţiona „un bărbat agresiv care ar putea fi sub efectul drogurilor şi alcoolului”.

Angajaţii de la ambulanţă au confirmat ulterior decesul cântăreţului, care a fost găsit într-o curte interioară a hotelului, potrivit relatărilor de presă.

Liam Payne a devenit celebru la nivel mondial ca membru al trupei pop One Direction

Articolul continuă după reclamă

Liam Payne a devenit celebru la nivel mondial ca membru al trupei pop One Direction, între timp destrămată, alături de Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan şi Louis Tomlinson.

Trupa de băieţi şi-a început activitatea după ce s-a clasat pe locul al treilea la emisiunea de concurs muzical „X Factor” în 2010, în Marea Britanie, dar grupul s-a destrămat în 2016, membrii săi urmând proiecte diferite, inclusiv cariere solo.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Ştiri externe » Liam Payne a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires. Fostul membru din trupa One Direction avea 31 de ani