Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini dramatice! Sute de delfini au fost sacrificați pe o plajă din Insulele Feroe, într-un ritual ce datează din secolul 16

Scene înfiorătoare au fost surprinse în Insulele Feroe, acolo unde mai mulți localnici au sacrificat nenumărați delfini pe plajă, într-un ritual ce datează din secolul 16. În urma masacrului apa a devenit roșie.

de Redactia Observator

la 13.09.2018 , 16:08

Sute de delfini sunt sacrificați pe o plajă din Insulele Feroe Sute de delfini, sacrificați pe o plajă din Insulele Feroe - Sea Shepherd

Scene înfiorătoare au fost surprinse în Insulele Feroe, acolo unde mai mulți localnici au sacrificat nenumărați delfini pe plajă, într-un ritual ce datează din secolul 16. În urma masacrului apa a devenit roșie.

Potrivit tradiției, delfinii, considerați animale foarte inteligente, au fost ademeniți de localnici pe o plajă din Insulele Feroe, după care au fost străpunși în cap cu harpoane de metal, cu scopul de a le secționa coloana vertebrală.

Evenimentul vine la câteva săptămâni după ce aproximativ 180 de balene au fost sacrificate, ca parte a aceluiași ritual.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit unei organizații pentru protecția animalelor, Sea Sheperd, care a și filmat momentul, circa 190 de delfini au fost uciși în al 11-lea ritual de anul acesta. Circa 62.000 de mamifere marine ar fi fost sacrificate în ultimii 50 de ani pe plajele din Insulele Feroe.

Pe acelaşi subiect

"Delfinii și balenele sunt creaturi inteligente și simt durerea și frica la fel ca și noi", au declarat activiștii PETA.

Cu toate acestea, autoritățile nu par a fi dispuse să oprească măcelul. "Guvernul susține că este dreptul localnicilor să folosească resursele naturale. Evenimentul este reglementat și sustenabil, ca parte a vieții din Insulele Feroe", a declarat purtătorul de cuvânt al protectoratului danez.

Atenție, imagini cu impact emoțional! 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Imagini dramatice! Sute de delfini au fost sacrificați pe o plajă din Insulele Feroe, într-un ritual ce datează din secolul 16