Antena Meniu Search
x

Român căutat pentru mai multe furturi, capturat în Italia după ce amprentele l-au dat de gol

Un român de 30 de ani, condamnat deja la închisoare pentru comiterea mai multor furturi şi dat în urmărire internaţională, a fost descoperit în Italia prin intermediul amprentelor sale.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 12.04.2021, 11:03

Românul capturat în Italia are 30 de ani
Poliţiştii italieni nu s-au lăsat păcăliţi de românul căutat pentru furt - Centro Pagina
  • Românul capturat în Italia are 30 de ani.

Românul a fost oprit de poliţiştii italieni în trafic, în zona oraşului Pesaro, din regiunea Marche, pentru un control de rutină. Bărbatul a prezentat un act de identitate şi totul părea în regulă, însă comportamentul său suspect a dat de bănuit oamenilor legii.

Conform Centro Pagina, poliţiştii italieni au decis să-l verifice pe român prin preluarea amprentelor sale. Astfel au descoperit că, de fapt, românul avea o cu totul altă identitate, iar actul de identitate prezentat iniţial era unul fals.

Românul din Italia, condus în închisoarea din Villa Fastiggi

Aşa au descoperit poliţiştii italieni că românul fusese deja condamnat la închisoare, în lipsă, fiind găsit vinovat de comiterea mai multor furturi. Astfel, oamenii legii l-au condus pe român în închisoarea din Villa Fastiggi, situată la circa şase kilometri de Pesaro.

Acum, pe lângă sentinţa încasată pentru furturile comise, românul din Italia riscă să fie cercetat şi pentru comiterea altor infracţiuni precum prezentarea de documente false autorităţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Român căutat pentru mai multe furturi, capturat în Italia după ce amprentele l-au dat de gol