Antena Meniu Search
x

Român prins cu droguri asupra sa, în Italia, plasat în arest la domiciliu

Un român de 24 de ani, stabilit la Roma, în Italia, a fost plasat în arest la domiciliu, după ce carabinierii l-au prins cu droguri asupra sa.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 11.04.2021, 15:19

Românul prins cu droguri asupra sa are 24 de ani
Carabinierii l-au prins pe român în urma unui control de rutină în trafic - ANSA via Montiprenestini Info
  • Românul urma să vândă 100 de grame de droguri pentru 1.000 de euro.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în cartierul San Vittorino, respectiv în apropiere de una dintre cele mai moderne biserici din oraş. 

Conform Montiprenestini Info, românul a fost tras pe dreapta de carabinieri, pentru un control de rutină, moment în care oamenii legii au remarcat comportamentul suspect al tânărului.

Nu mică le-a fost mirarea carabinierilor în momentul în care, după verificări suplimentare, au descoperit că românul avea un pacheţel cu 100 de grame de droguri, haşiş, sub scaunul şoferului.

Drogurile i-ar fi adus românului 1.000 de euro

Cel mai probabil, românul din Italia se pregătea să comercializeze cantitatea respectivă de droguri pentru a obţine în jur de 1.000 de euro.

Drogurile au fost indisponibilizate de oamenii legii, în timp ce românul a fost pus sub acuzare pentru trafic de droguri şi plasat în arest la domiciliu. Ancheta continuă în acest caz, autorităţile italiene încercând să demascheze întreaga reţea de traficanţi de droguri din care făcea parte românul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Român prins cu droguri asupra sa, în Italia, plasat în arest la domiciliu