Antena Meniu Search
x

Român cu BMW cumpărat de 3 zile, urmărit de 5 mașini de poliție, 60 de km, în Austria. S-a oprit într-un zid

Un român care și-a cumpărat BMW de 3 zile a fost urmărit de 5 mașini de poliție, 60 de km, în Austria. S-a oprit într-un zid și după ce a ieșit din mașină a fost arestat.

de Redactia Observator

la 12.06.2020, 10:00

Român cu BMW
Imagine cu caracter ilustrativ - Twitter
  • Alți doi români de 20 de ani erau în BMW-ul distrus în zid.
  • Poliția l-a arestat pe șofer.

Un tânăr român de 18 ani a fost prins de poliția austriacă după o urmărire ca-n filme. Pe urmele lui au pornit nu mai puțin de 5 mașini de poliție, iar urmărirea s-a întins pe circa 60 de km. Abia își cumpărase o mașină și, deși nu avea carnet de conducere, a ieșit cu ea pe stradă, împreună cu alți doi prieteni, amândoi de 20 de ani, tot români. 

Mașina, un BMW, nu era încă înmatriculată, dar tânărul folosise o plăcuță de înmatriculare de la mașina unuia dintre amicii săi aflați cu el, scrie nachrichten.at. Totul s-a terminat când a pierdut controlul mașinii și a intrat cu autovehiculul într-un zid.

Tânărul observase o patrulă de poliție în zona urbană din Traun (districtul Linz-Land), moment în care a încercat să o ia pe altă stradă deoarece, pe lângă lipsa carnetului și a folosirii unei înmatriculări ilegale, nici sistemul de iluminarea nu era în regulă. Când ofițerii au încercat să oprească mașina, băiatul a apăsat pe accelerație.

Urmărirea a continuat în districtele Eferding, Grieskirchen și Scharding. Românul a condus ca și când nu ar exista reglementări de circulație rutieră și toată strada era a lui: a ignorat semafoarele roșii, limitele de viteză și alte interdicții, a depășit alte vehicule cu viteze uluitoare, în locuri destul de aglomerate și doar norocul a făcut să nu provoace un accident.

Aventura românului s-a încheiat la aproximativ un kilometru de zona Schlogener Donau-Schlinge, când a ieșit de pe drum și a intrat într-un zid de piatră. Șoferul și cei doi pasageri ai săi au fost răniți ușor. Mașina, pe care o cumpărase de trei zile și încă nu era înmatriculată a fost distrusă. 

Tânărul de 18 ani a fost reținut și urmează să fie cercetat pentru mai multe infracțiuni pe care le-a comis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Român cu BMW cumpărat de 3 zile, urmărit de 5 mașini de poliție, 60 de km, în Austria. S-a oprit într-un zid